Elon Musk yeni anketinde sordu: “Twitter’dan istifa etmeli miyim?”

Tesla, bir pil fabrikası inşa etmek için 3,6 milyar dolar harcayacak

Elon Musk uzun tartışmaların ve davaların ardından Twitter platformunu nihayet satın aldı ancak problemler bitmek yerine daha da fazla arttı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

Elon Musk Twitter platformunu satın aldığından beri sorunların ardı arkası kesilmedi, bu kapsamda problemler durmadan devam ediyor. Önce ciddi işten çıkarmalar başladı ardından reklamverenler platformdan çekildi, haliyle Tesla CEO’su da yeni bir anket oluşturup gidip gitmemesi gerektiğini sordu. Günün erken saatlerinde benzeri görülmemiş bir politika değişikliğini hayata geçirdikten sonra Elon Musk, takipçilerine şirketin CEO’su olarak istifa edip etmemesi gerektiğini sordu. Musk, “Twitter başkanı olarak istifa etmeli miyim?” diye sordu ve “bu anketin sonuçlarına uyacağını” da sözlerine ekledi. Evet cevabı ise şu anda çoğunlukta. Anket 06:00 ET civarında sonuçlanacak. Daha önceki bir tweet’inde Musk, Twitter gelecekteki politika değişikliklerini düşündüğünde bir halk oylaması olacağını iddia etmişti. “Özür dilerim. Bir daha olmayacak” dedi.

Elon Musk, Apple ile problemlerine açıklık getirdi

Oylama, Twitter’ın, rakip platformlar Facebook, Instagram, Mastodon ve Donald Trump’ın Truth Social gibi rakip platformlara bağlanmasını etkili bir şekilde yasaklayan büyük bir kural değişikliğini duyurmasının ardından geldi. Yeni “Alternatif sosyal platformların tanıtımı” politikasıyla Twitter, bu web sitelerine bağlantı içeren gönderileri sileceğini söyledi. Ayrıca kullanıcıları yasağı aşmaya teşebbüs etmemeleri konusunda uyardı ve tekrarlayan ihlallerin kalıcı olarak askıya alınabileceğini söyledi.

Samsung, 2023’te ilk katlanabilir OLED ekranlı dizüstü bilgisayarını piyasaya sürebilir