TikTok’a Katlanabilir Telefon Desteği Geldi

TikTok sanal gerçeklik çalışmalarını

Instagram’dan sonra TikTok’a da katlanabilir telefon desteği geldi. Popüler uygulama bundan sonra bu cihazlarda çok daha kullanışlı olacak.

Birkaç yıl hayatımıza giren katlanabilir telefonlar, bugün akıllı telefon pazarının oldukça önemli bir parçası haline gelmiş durumda. Başta Samsung ve Xiaomi olmak üzere pek çok şirket her yıl dikkat çekici katlanabilir telefonları kullanıcılarla buluşturuyor. Dahası, bu telefonların önümüzdeki yıllarda daha da popüler hale gelmesi bekleniyor. Uygulama geliştiricileri de bu durumun farkında oldukları için, popüler uygulamalarını bu telefonlara adapte etmeye başladılar. Bunun son örneği de bu hafta yaşandı. Son yılların en popüler ve en başarılı uygulamalarından olan TikTok’a katlanabilir telefon desteği geldi. Bundan sonra kullanıcılar, katlanabilir telefonlarında uygulamanın bu cihazlara uygun versiyonunu kullanabilecekler.

TikTok

Ağustos ayında Instagram’a katlanabilir telefon desteği gelmesinin ardından şimdi de TikTok’a katlanabilir telefon desteği gelmesi, uygulama geliştiricilerinin de bu formatı iyiden iyiye benimseye başladığını gösteriyor. Çünkü bildiğiniz gibi mobil odaklı uygulamalar genelde yeni trendlere adapte olmakta zorlanıyorlar. Bu yüzden bu tarz kayda değer değişiklikler yapmaları pek sık rastlanan bir şey değil. Ancak söz konusu TikTok gibi son yılların en popüler uygulaması olunca işler değişiyor.

Son altı ay içinde iki popüler sosyal medya uygulamasına katlanabilir telefon desteği gelmesi, başta rakip sosyal medya uygulamaları olmak üzere diğer mobil uygulamalara da katlanabilir telefon desteği gelmesinin de önünü açacaktır.

Oppo Find X7’nin Tanıtım Görseli Sızdırıldı