TikTok popüler GIF’leri eklemenin bir yolunu sunacak

TikTok popüler GIF'leri eklemenin bir yolunu sunacak

TikTok kullanıcıları yakında videolarını diğerlerinden farklı kılmak için daha fazla yola sahip olacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

Hizmet, içerik oluşturuculara daha fazla eğlence tabanlı içeriğe erişim sağlayacak TikTok Kütüphanesini duyurdu. Burada TikTok’larınıza yerleştirebileceğiniz GIF’ler, en sevdiğiniz TV şovlarından klipler, memler ve diğer içerikleri bulabileceksiniz. Giphy’den TikTok videolarına GIF eklemenin zaten mevcut. Ancak yeni güncelleme ile kütüphaneye erişiminiz olduğunda bunu yapmak daha kolay olacak.

TikTok popüler GIF'leri eklemenin bir yolunu sunacak

Şimdiye kadar Giphy GIF’leri, Çıkartmalar olarak ve Yeşil Ekran efekti aracılığıyla mevcuttu. Başlangıçta, TikTokKitaplığı, esasen sesli GIF’ler olan Giphy Kliplerini de içerecek. İlk koleksiyon, ünlü yüzler ve “ikonik anlar” gibi eğlenceli detaylar içerecek. TikTok, Kitaplığı bugün Android’de bazı pazarlarda ve önümüzdeki hafta iOS’ta test etmeye başlayacak. Önümüzdeki haftalarda aracı daha fazla kişiye ulaştırmayı planlıyor.

Özellik kullanıma sunulduğunda, kenar çubuğundaki yeni Kitaplık simgesine dokunarak erişebileceksiniz. Videonuza eklemek istediğiniz bir şey bulduktan sonra, onu belirli bir uzunlukta kırpabilir ve ardından çekim sayfasından TikTok’unuzu oluşturmaya devam edebilirsiniz. TikTok’un popülerliği bütün sosyal medya platformlarını geride bıraktı diyebiliriz. Tüm sosyal medya platformları TikTok formatında özellikler ekliyor. Hal böyle olunca da TikTok’un kendini geliştirmek için daha fazla çabaladığı görülüyor. Instagram Reels özelliği ile TikTok’a benzer bir kitle kazandı, bundan sonrasında YouTube da bu akıma katıldı.

Teknoloji titanları vergiler karşısında çaresiz kalabilir: Dev vergi kesintisi