TikTok canlı yayın uyarlamaları hakkında değişikliğe gidiyor!

TikTok yeni bir özellik üzerinde çalışıyor

TikTok canlı yayın özelliklerini bir kez daha güncelliyor ve bu seferki en büyük gelişmeler izleyemeyenleri etkileyecek. İşte tüm detaylar.

Yeni başlayanlar için, yükseltme artık TikTok Live kullanıcılarının yalnızca yetişkinlere yönelik yayınları barındırmasına izin verecek. Bu kapsamda yayınlar artık izleyicilerin beklentilerine yönelik olacak. Bir yayının travmatik konuları ele alması muhtemelse, izleyicinin bununla başa çıkacak kadar olgun olduğundan emin olunacak. Seçenek “önümüzdeki haftalarda” kullanıma sunulacak. Bu özellik ilk olarak OnlyFans’a resmi olarak sunulacak olan bir alternatif gibi gelecek sanılsa da TikTok’un politikaları hala müstehcen içeriği yasaklama yönünde.

TikTok's livestreaming updates include adult-only broadcasts

Sosyal video hizmeti, 23 Kasım’dan itibaren ev sahipleri için minimum yaşı 16’dan 18’e yükseltiyor. TikTok bunu, gençlerin içeriğine getirdiği kısıtlamaların mantıklı bir uzantısı olarak görüyor. Sosyal medya devş Live’ı kullanan okul çağındaki çocukların sayısını azaltmayı hedefliyor. Buna göre, önümüzdeki haftalarda gelen bir özellik, içerik oluşturuculara geçmişte filtreledikleri anahtar kelimeleri engellemelerini hatırlatacak.

Daha fazla insanı işin içine katan bir yükseltme söz konusu. Uygulama, bunun gibi izleyici kontrollerini uygulamak için hükümet baskısı ile karşı karşıya. Amerikalı ve İngiliz yetkililer, sosyal ağın sağlıksız davranışları teşvik ederek veya mahremiyeti tehlikeye atarak çocuklara zarar verebileceğinden endişe ediyor. Yaş kısıtlamaları, canlı yayınların kötüye kullanımını mutlaka engellemeyecek, ancak TikTok’un önemli endişeleri ele aldığını gösterebilir. Özelliğin detaylarını hep beraber yakında göreceğiz.

Gotham Knights minimum sistem gereksinimleri belli oldu