Öğretmen bedenini açık arttırma ile satışa çıkardı!

3 2

Gelin sizleri Amy Kupps ile tanıştırayım. Eski bir öğretmen olan Amy, şimdilerde ise bir yetişkin içerik üreticisi.

Öğretmen bedenini açık arttırma ile satışa çıkardı! ABD’de yaşayan Amy Kupps isimli kadın, gerçekten de ilgi çekici bir kariyere sahip. Öncelerde hayatını öğretmenlik yaparak idame ettiren Amy, sonrasında ise dümeni tamamen farklı bir alana doğru kırdı. Yetişkin içerik üreticiliğine soyunan güzel kadın, eski bir öğrencisinden hamile kaldığını açıklamıştı.

Güzel model şimdilerde ise bedenini açık arttırmaya çıkardığını duyurdu. Kendisine yalnızca bekar erkeklerin değil, evli erkeklerin de ilgi gösterdiğini söyleyen Kupps, bu işi sadece para için yapmadığını da sözlerine ekledi.

3 2

Öğretmen bedenini açık arttırma ile satışa çıkardı!

33 yaşındaki model, yüksek zekasının ve harika genlerinin dünyaya miras olarak bırakmak istediğini söyledi. Kupps, “İnsanlar daha güzel görünse ve benim genlerime sahip olsaydı, dünya daha iyi bir yer olurdu. Muhteşem gözlerimi, saçımı, güçlü yüz hatlarımı, yüksek metabolizmamı ve zekamı kesinlikle miras bırakacağım.” ifadelerini kullandı. Hamile kalacağı kişinin çirkin olup olmaması konusunda da konuşan erotik film yıldızı, “Adamın çirkin olmasının bir önemi yok, ben annesiysem bebek de güzel olacak.” dedi.

2

Amy Kupps kaç çocuk sahibi olmak istediği konusuna da açıklık getirdi. Buna göre genç kadın, en fazla 25 bebek taşıyıcısı olmak istiyor. Kadın onların da güzel çocukları olacağını ve bu döngünün devam edeceğini ileri sürüyor.

1 1

Özellikle pandemi ile beraber mesleğini bırakarak yetişkin içerik sektörüne yönelen pek çok kişi oldu. Son dönemlerde moda olan OnlyFans platformu da bu kişiler için önemli bir aracı haline geldiğini söyleyebiliriz.

Ucuz Netflix için tarih belli oldu