The Witcher 4 ne zaman çıkacak? Merakla bekliyoruz!

The Witcher Unreal Engine 5 için müjdeli haber!

CD Projekt RED’in en önemli projelerinden biri olan The Witcher 4 için geri sayım devam ediyor. Peki The Witcher serisinin yeni oyunu ne zaman raflardaki yerini alacak? İşte konu ile ilgili son gelişmeler.

The Witcher 4 ne zaman çıkacak? Merakla bekliyoruz! Oyun sektöründeki önemli isimlerden biri olan CD Projekt RED geçtiğimiz yıl içerisinde satışa sunduğu Cyberpunk 2077 ile büyük hayal kırıklığı yarattı. Bu hayal kırıklığının en büyük nedenlerinden birisi de 2015’te satışa çıkan The Witcher 3 Wild Hunt oyunuydu. The Witcher 3 o kadar iyi bir yapımdı ki Cyberpunk 2077’den olan beklentileri de önemli oranda yükseltti.

The Witcher

Dolayısıyla CD Projekt RED fena patladı. Cyberpunk 2077 pek çoklarına göre yılın oyunu olacakken, yılın balonu oldu.

Cyberpunk 2077 fiyaskosundan sonra gözler birkez daha The Witcher serisine çevrildi. Geçtiğimiz gün CD Projekt RED The Witcher serisinin devam oyunuyla ilgili bir açıklamada bulundu.

The Witcher

The Witcher 4 ne zaman çıkacak? Merakla bekliyoruz!

Bilindiği üzere serinin yeni oyunu duyuruldu. Fakat proje henüz emekleme aşamasında. Geliştirme ekibinde geniş bir kitle çalışıyor. Fakat CD Projekt RED ince eleyip sık dokuyor. Dolayısıyla oyunun yakın süreçte çıkması çok da mümkün olmayacaktır.

Witcher 3 yapımcılarından yeni müjde!

Açıkçası kısa bir sürede The Witcher 4’ün gelmesi pek de olası görünmüyor. Malum CD Projekt RED ekibi hala Cyberpunk 2077’deki hataları düzeltmekle meşgul. Nitekim bu durum hayli zaman alacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.

Sosyal medya platformlarında çıplak video ve fotoğraflar dava konusu oluyor