Cyberpunk 2077 için hedefler çok büyük!

cyberpunk 2077 1 1

Önümüzdeki yıl satışa sunulacak olan Cyberpunk 2077 satış rakamlarıyla da dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

The Witcher serisinin yaratıcısı CD Projekt Red tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077 şimdiden 2020’nin en çok beklenen oyunlarından biri olarak gösteriliyor.

Bilindiği üzere 2015 yılında satışa sunulan The Witcher 3 Wild Hunt, sektöre damga vurmayı başarmıştı. Dolayısıyla aynı stüdyo tarafından geliştirilen RPG tarzı bir yapımın da merakla beklenmesi gayet normal bir olgu.

Eğer büyük bir aksilik çıkmazsa Cyberpunk 2077, 16 Nisan’da raflardaki yerini almış olacak. Analistler, önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde satışa sunulacak olan yapım için hayli iddialı açıklamalarda bulunuyorlar.

cyberpunk 2077

Genel beklenti ise CD Projekt Red imzası taşıyan oyunun 20 milyondan fazla satacağı yönünde. Elbette bunun genel bir tahminden ibaret olduğunu unutmamak gerekiyor. Fakat The Witcher 3 Wild Hunt’ın satış başarısını göz önüne aldığımızda, analistlerin bu beklentisinin pek de yersiz olmadığını dile getirebiliriz. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Xbox Game Pass yeni oyunlar sunmaya devam ediyor