Cyberpunk 2077 için ücretsiz PS4 teması yayınlandı!

cyberpunk 2077 1

Şu sıralar oyun dünyasının en çok merak edilen yapımlarından biri olan Cyberpunk 2077 için ücretsiz bir PS4 teması yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

The Witcher 3 Wild Hunt ile oyun severlerin büyük takdirini toplayan CD Project Red ekibi hayli uzun bir süredir Cyberpunk 2077 üzerinde çalışıyor.

Malum, The Witcher 3 Wild Hunt pek çok otoriteye göre gelmiş geçmiş en iyi RPG oyunu olarak kabul ediliyor. Dolayısıyla böyle bir yapımı, oyun dünyasına kazandırmış olan stüdyodan, kötü bir RPG oyunu çıkacağını kimse düşünmüyor.

Hal böyle olunca da hem CD Projekt Red’ten hem de Cyberpunk’tan olan beklentiler üst seviyeye ulaşmış oldu.

CD Projekt Red’ten PS4 sahiplerine büyük sürpriz

Yapımcı ekibin Türkçe dil desteğine de yer vereceği Cyberpunk 2077 önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde satışa sunulacak. Hatırlanacağı üzere daha önce yapılan açıklamada 16 Nisan tarihi işaret edilmişti. Fakat söz konusu CD Projekt Red olduğunda insan verilen çıkış tarihinden pek de emin olamıyor.

Yine de büyük bir sabırsızlıkla beklenen yapımın çıkmasına, en iyi ihtimalle bile 10 aylık süre var. Yapımcı stüdyo oyun severlerin heyecanını canlı tutabilmek adına oyun için ücretsiz ufak sürprizler yapmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz gün CD Projekt Red ve Sony işbirliğiyle, PS4 için ücretsiz bir Cyberpunk teması yayınlandı. PS4 sahipleri bu ücretsiz yamayı PS Store üzerinden indirebilirler.

Bu hafta çıkacak oyunlar için tıklayın