CD Projekt Red E3 2019 için iddialı konuştu

the witcher 4

Oyun sektörünün önemli stüdyolarından biri olan CD Projekt Red, E3 2019 hakkında iddialı söylemlerde bulundu. İşte konu hakkındaki detaylar.

The Witcher 3 Wild Hunt ile 7’de 70’e tüm oyuncu kitlesinin takdirini toplayan CD Projekt Red uzun bir süredir Cyberpunk 2077 üzerinde çalışıyor. Geliştirici stüdyo bu oyun ile ilgili ilk oynanış videolarını geçtiğimiz yıl düzenlenen E3 ve Gamescom etkinliklerinde göstermişti.

Her fırsatta oyunun henüz bitirilmeye uzak olduğunu yenileyen CD Projekt Red ekibi yaklaşan E3 2019 etkinliği hakkında iddialı söylemlerde bulundu.

Stüdyonun başındaki isim olan Adam Kicinski, E3 2019’un CD Projekt Red tarihindeki en önemli E3 etkinliği olacağını belirtti. Kicinski, stüdyo olarak E3’e damga vuracaklarını açıkladı.

The Witcher 4 E3 2019’da duyurulabilir

Peki Adam Kicinski’nin bu kadar iddialı konuşmasının sebebi ne? Malum hala gelişim sürecinde olan bir Cyberpunk 2077’nin varlığından haberdarız. En bomba haber bu oyunun çıkış tarihinin duyurulması olacaktır.

Fakat asıl bomba geliştirici ekibin üzerinde çalıştığı diğer RPG oyunu olabilir. Zira son dönemde The Witcher 4 üzerine de bazı söylentiler mevcut. Malum The Witcher serisinin son oyunu satışa çıkalı 4 sene oldu. Dolayısıyla artık yeni bir Witcher oyununun zamanı geldi de geçiyor. Elbette bu tamamen bizim tahminimiz.

Fakat CD ProjektRed’in Cyberpunk 2077 ile eş zamanlı olarak çıkması planlanan ikinci bir AAA tarzı oyun geliştirdiğini de biliyoruz. Zira bu konu stüdyonun yetkili isimleri tarafından da bir çok kez doğrulanmıştı.

Wolfenstein Youngblood için çıkış tarihi açıklandı