Cyberpunk 2077 hala hazır değil!

cyberpunk 2077

CD Projekt Red ekibi tarafından hayli uzun bir süredir geliştirme aşamasında bulunan Cyberpunk 2077 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki ayrıntılar.

The Witcher serisi ile fark yaratan CD Projekt Red uzun bir süredir yeni projesi üzerinde çalışıyor. 2015 yılında raflardaki  yerini alan The Witcher 3 Wild Hunt’ın her açıdan muazzam bir oyun olması, CD Projekt Red’in bir sonraki projesini de hayli önemli kılmıştı. İşte Cyberpunk 2077’nin bu kadar merak edilmesinin en önemli nedeni bu.

CD Projekt Red E3 2019 hakkında bilgi verdi

Uzun bir süredir geliştirme aşamasında bulunan Cyberpunk 2077 için hala belli bir çıkış tarihi yok. Geçtiğimiz E3 etkinliğinde oyuna dair önemli bilgiler paylaşılmıştı. Hatta kısa kısa oynanış görüntülerine de yer verilmişti.

Oynanış videoları sonrasında oyunun bitime yakın olduğuna dair bazı dedikodular ortaya atıldı. Fakat bu söylentiler çok geçmeden yapımcı ekip tarafından yalanlandı. CD Projekt Red ekibi, oyunun bitime yakın olmadığını en iyisini yapmak için çabaladıklarını açıklamıştı.

Sonuç olarak önümüzdeki E3’te oyunun oynanabilir bir demo ile karşımıza çıkıp çıkmayacağı büyük merak konusuydu. Nitekim bu durum CD Projekt Red tarafından yapılan açıklamayla netleşti.

Yapımcı ekip tarafından yapılan açıklamada, E3 2019’da oynanabilir bir demo olmayacağı fakat oyuna dair yeni oynanış görüntülerinin paylaşılacağı belirtildi. Açık konuşmak gerekirse bu Cyberpunk 2077’yi merakla bekleyenler için hayal kırıklığı yaratacak bir açıklama oldu.

Xbox Game Pass için yeni oyunlar duyuruldu