The Witcher 3. sezon çekimleri tamamlandı

The Witcher 3. sezon

Netflix’in sevilen dizisi The Witcher ekranlara dönmeye bir adım daha yaklaştı. The Witcher 3. sezon çekimleri tamamlandı.

Aynı adlı bir oyun serisinin de kaynağı olan, Andrzej Sapkowski’ın The Witcher romanlarından uyarlanan The Witcher dizisi, bugüne kadar yayınlanan iki sezonuyla geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Özellikle ilk sezonuyla büyük ses getiren The Witcher, Netflix’in bugüne kadarki en başarılı dizilerinden biri haline geldi.

Pandeminin yarattığı zorluklar sebebiyle 1. sezonu ile 2. sezonu arasında iki yıl ara vermek zorunda kalan The Witcher 3. sezon içinse izleyicileri bu kadar uzun süre bekletmeyecek. Daha 2. sezon yayınlanmaya başlamadan hazırlıklarına başlanan 3. sezon, daha kısa bir aranın ardından ekranlara gelecek gibi duruyor. Çünkü dizinin 3. sezonunun çekimlerinin tamamlandığı açıklandı. Elbette daha post-prodüksiyon aşamasının tamamlanması gerekiyor ama çekimlerin tamamlanmış olması, 3. sezonun yayınlanmaya bir adım daha yaklaştığını gösteriyor.

The Witcher 2.sezon hakkında detaylar geliyor!

The Witcher 3. sezon için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı. Ancak ilk iki sezonda olduğu gibi 3. sezonun da aralık ayında yayınlanabileceği düşünülüyor. Hatırlayacağınız gibi dizinin ilk sezonu 2019’un aralık ayında, gecikmeli gelen ikinci sezonu ise 2021’in aralık ayında izleyici ile buluşmuştu.

Öte yandan 3. sezonun yayın tarihi hakkında ortaya atılan bir diğer iddia da 3. sezonun 2023’ün nisan ya da mayıs ayında yayınlanacağı yönünde. Zaten Netflix aslında 2. sezonu da 2022 yazında yayınlamayı planlıyordu ama pandemi sebebiyle 2. sezonun çıkışı aralık ayına kalmıştı. Bu yüzden bu ihtimal daha yüksek görünüyor. Hem bu süre The Witcher gibi görsel efekt kullanımı yoğun bir dizinin post-prodüksiyon sürecine de daha uygun görünüyor.

Netflix’in Assassin’s Creed dizisi resmiyet kazandı