The Witcher 3. sezon fragmanı yayınlandı

The Witcher 3. sezon

Netflix’in sevilen dizisi The Witcher’ın heyecanla beklenen 3. sezonundan ilk fragman geldi. The Witcher 3. sezon, 29 Haziran’da yayınlanacak.

Andrzej Sapkowski’ın, aynı adlı oyun serisine de kaynaklık eden fantastik roman serisinden uyarlanan The Witcher dizisi, bugüne kadar yayınlanan iki sezonuyla geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Özellikle ilk sezonuyla büyük ses getiren dizi, Netflix’in bugüne kadarki en başarılı yapımlarından biri haline geldi. Bu yüzden dizinin 3. sezonu için de heyecanlı bir bekleyiş vardı. Neyse ki o bekleyiş nihayet bu ay sona erecek. The Witcher 3. sezon, 29 Haziran’da Netflix’te izleyici ile buluşacak. Biz sevilen dizinin yeni sezonu için beklemeye devam ederken, 3. sezondan ilk fragman yayınlandı.

The Witcher

Sevilen dizinin 3. sezonu, 2. sezon finalinin bıraktığı yerden hikayeyi devam ettirecek. Geralt ve Yeneffer, Ciri’yi korumak için genç kadını Aretuza Kalesi’ne götürecek. Burada Ciri’nin gücünün sınırlarını test edip genç kadının neler yapabileceğini görmeye çalışan Geralt ve Yeneffer, bir yandan da kendilerini Aretuza Kalesi’nin bulunduğu Thanedd adasının politik çekişmeleri içinde bulacak. Bu sezonda anlatılan olaylar, The Witcher kitap serisinin 4. kitabından uyarlanıyor.

Öte yandan The Witcher 3. sezon, Henry Cavill’i Geralt rolünde izleyeceğimiz son sezon olacak. Yıldız oyuncu bu sezonun sonunda Geralt rolünü Liam Hemsworth’e devredecek. Gerçi zaten gelen dedikodular doğruysa 4. sezondan itibaren Geralt dizinin mutlak başrolü olmayacak. Yennifer ve Ciri gibi karakterler de eşit bir ağırlığa sahip olacak.

Çarpıcı iddia: “ABD’nin elinde insan yapımı olmayan UFO’lar var”