The Witcher 2.sezondan haber var!

MM SS HC 295 RT

Netflix yapımlarından olan The Witcher ‘ın ikinci sezonundan Henry Cavill’in ilk görselleri yayınlandı.

Büyük bir hayran kitlesine sahip fantezi drama türündeki Amerikan yapımı The Witcher ‘ın yeni sezon aşamaları tamamlandı, tamamlanacak. Andrzej Sapkowski’nin aynı adlı kitap serisine dayanan dizinin ilk sezonu 20 Aralık 2019 tarihinde yayımlanmıştı. Dizide Henry Cavill (Rivialı Geralt) Henry Cavill Rivialı Geralt Anya Chalotra (Yennefer of Vengerberg) Anya Chalotra Yennefer of Vengerberg Freya Allan (Ciri) Freya Allan Ciri Joey Batey (Jaskier) Joey Batey Jaskier MyAnna Buring (Tissaia de Vries) MyAnna Buring Tissaia de Vries yer alıyor. 2. sezon çekimleri İngiltere’de devam eden diziden yayınlanan görsellerde Henry Cavill’ın canlandırdığı Geralt of Rivia karakteri yer alıyor.

The Witcher 2.sezondan haber var!
 

The Witcher hakkında:

Dünyaca ünlü kitap dizisinden uyarlanan The Witcher destansı bir ailenin epik öyküsünü konu alıyor. Yalnız bir canavar avcısı olan Rivialı Geralt, insanların yaratıklardan bile daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır. Ancak kader onu güçlü bir büyücü ve tehlikeli bir sırra sahip genç bir prensesle karşılaştırır. Üçlü, artık her geçen gün daha da vahşi hale gelen bu kıtada birlikte yürümeyi öğrenmelidir.

MM SS HC 295 RT
MM_SS_HC 295.TIF

The Witcher S2 hakkında:

Yennefer’in hayatını Sodden Savaşı’nda kaybettiğine inanan Geralt of Rivia, Prenses Cirilla’yı bildiği en güvenli yere, doğduğu eve Kaer Morhen’e getirir. Kıta’nın kralları, elfleri, insanları ve şeytanları onun duvarlarının dışında üstünlük için çabalarken, Cirilla’yı çok daha tehlikeli bir şeyden korumak zorundadır: kızın içinde sahip olduğu gizemli güçten.

Huawei HONOR Scale 2 ile ev teknolojilerinde de iddialı