The Witcher dizisi için yolun sonu gözüktü

The Witcher

Netflix’in iyi başlayıp zamanla momentum kaybeden The Witcher dizisi için yolun sonu gözüktü. Dizi artık son sezonlarına giriyor.

Andrzej Sapkowski’ın, aynı adlı oyun serisine de kaynaklık eden fantastik roman serisinden uyarlanan The Witcher dizisi, tek kelimeyle muhteşem bir başlangıç yapmıştı. Superman rolüyle tanınan Henry Cavill’in başrolünü üstlendiği dizi, özellikle ilk sezonuyla büyük başarı yakaladı ve Netflix’in en çok izlenen dizilerinden biri oldu. Ancak ikinci sezon aynı standardı koruyamadı. Hem ilk sezondan daha az beğenildi, hem de daha az izlendi. Ancak bu düşüşe rağmen The Witcher’ı Netflix’in en başarılı işlerinden biri yapmaya yetti. Ne var ki 2. sezonun ardından işler sarpa sarmaya başladı. 3. sezonuyla birlikte dizi iyiden iyiye geri giderken, kamera arkasında da sorunlar baş göstermeye başladı. Hatta Henry Cavill’in diziden ayrılacağı, onun yerine Liam Hemsworth’ün Gerald rolünü devralacağı açıklandı.

The Witcher 2.sezon hakkında detaylar geliyor!

Yaşanan tüm bu sorunlara rağmen Netflix diziden vazgeçmedi. Hatta 3. sezon yayınlanmadan önce gelen haberler dizinin 5. sezon onayını da aldığını gösterdi. Ancak görünen o ki 5. sezon aynı zamanda The Witcher dizisi için yolun sonu da olacak. Çünkü gelen son haberlere göre Witcher dizisi, 5. sezonun ardından ekranlara veda edecek. Bu bilgi henüz Netflix tarafından resmi olarak açıklanmamış olsa da şirket içinden gelen bilgiler dizi için yolun sonuna yavaş yavaş geldiğimizi gösteriyor. Zaten izleyici rakamlarının gitgide düşüyor olması da Netflix’in diziyi daha fazla uzatma ihtimalini epey düşürüyor.

Yeni PlayStation 5 resmen tanıtıldı