The Witcher dizisi için yeni paylaşım

The Witcher 2. sezon

Netflix’in The Witcher dizisi için yeni paylaşımlar yapıldı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Oyun dünyasına damga vurduktan sonra Netflix’in dizi radarına giren The Witcher ilk sezonuyla büyük beğeni toplamıştı. Hatırlanacağı üzere dizinin ilk sezonunda Geralt ve Ciri birbirlerine kavuşmuşlardı. Dizinin ikinci sezonunda da Ciri’nin Kaer Morhen’deki eğitimine tanıklık edeceğimizin bilgisi verilmişti.

Nitekim The Witcher dizisi için gelen fotoğraflar da bu tezi doğrular nitelikte. Geçtiğimiz gün ortaya çıkan görsellerde Ciri ve Yennefer karakterlerini beraber görüyoruz. Bu da Yennefer’ın da Ciri’ye yardım etmek için Kaer Morhen’e gittiğini bizlere gösteriyor.

the witcher dizisi 1 the witcher dizisi

Bu arada bilmeyenler için ufak bir hatırlatmada bulunalım. Kaer Morhen Geralt’ın da eğitim gördüğü efsunger okulu. Okul dediğimize çok fazla aldırış etmeyin çünkü burası tam anlamıyla bir kale. Efsunger olmak isteyenler burada bir dizi zorlu eğitimden geçiyor ve hayatta kalmayı başarabilirlerse efsunger oluyorlar.

The Witcher dizisi için Ciri’li paylaşım

Bu arada dip not olarak bazı hatırlatmalarda bulunalım. The Witcher’ın yeni sezonu 2021’de yayınlanacak. Hatırlanacağı üzere ilk sezon 2019’da izleyicilerle buluşmuştu. Fakat 2020’de yaşanan pandemi süreci yüzünden 2. sezon çekimleri hayli aksadı.

Aslında bu durum sadece The Witcher’a özel değil. Hali hazırda pek çok dizi ve filmin çekim süreci pandemiye takılmış durumda. Hatta büyük filmlerin vizyon tarihleri pandemi yüzünden 2022’ye kaydırıldı. Umarız çok daha fazla gecikme olmadan diğer filmler de beyaz perdedeki yerlerini alırlar.

Black Widow filmi tekrardan ertelenebilir