The Witcher 3 HD Reworked Project 2021’de gelecek

The Witcher 3 HD Reworked Project

The Witcher 3’ün en popüler modu olan The Witcher 3 HD Reworked Project, NextGen güncellemesi ile 2021’de karşımıza çıkacak.

Modcu Halk Hogan PL The Witcher 3 HD Reworked Project modunun yepyeni bir sürümü üzerinde çalıştığını duyurdu. The Witcher 3’ün yeni modu, çok sayıda yeni, son derece ayrıntılı nesne ve dokular içerecek. Oyun adeta PC’de yeni nesil bir oyun gibi görünecek.

The Witcher 3 için geliştirilen bu mod mükemmel keskinlik ve performansa sahip çok yüksek kaliteli dokulara sahip. Ayrıca, bu mod VRAM gereksinimlerini arttırmıyor. Bu nedenle, oyunu zaten Max ayarlarında çalıştırıyorsanız, bu modu kullanabileceksiniz.

Cyberpunk 2077 1.06 güncellemesi çıktı

Dahası, bu proje çok yüksek kalitede doğru normal haritalara sahip. Bunların çoğu yüksek poli ağlardan pişirilmiştir. Sadece bu da değil, bu mod yüksek kaliteli doku ve daha iyi nesneler LOD’lar ile birlikte geliyor.

Halk Hogan PL’nin ayrıca bir Cyberpunk Revizyon Modu için planları bulunuyor. W3 HD Reworked Mod’a benzer şekilde, Cyberpunk 2077 HD Reworked Project bir dizi varlığı iyileştirecek.

The Witcher 3’ü baştan taratacak olan NextGen modu 2021’de piyasaya sürülecek. Muhtemelen 2021’in ortalarında bu moda kavuşacağız. O zamana kadar aşağıdaki karşılaştırma videosunu izleyebilir ve önceki versiyonunu buradan indirebilirsiniz.

The Witcher 3’ün hala taş gibi oyun olduğunu bu mod ile oynamasının daha keyifli olacağını söyleyebiliriz. Son olarak PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için oyunun 2021 yılında resmi olarak güncellemele alarak yeni nesiller ile uyumlu olacağını belirtelim.