The Witcher 3 Enhanced Edition V3.30 yayınlandı!

The Witcher 3 Enhanced Edition V3.30

Witcher tutkunlarının merakla beklediği The Witcher 3 Enhanced Edition V3.30 modu yayınlandı. The Witcher 3 Enhanced Edition V3.30 ile gelen yenilikleri haberimizde bulabilirsiniz.

CD Projekt RED bünyesinde geliştirilen The Witcher 3, Türkçe dil desteği ile ülkemizde de büyük ilgi görmüştü. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarındaki yerini geçtiğimiz yıllarda alan The Witcher 3 için bu zamana kadar onlarca mod geliştirilmişti.

The Witcher 3 için geliştirilen ve en çok ilgil gören modlardan biri de The Witcher 3 Enhanced Edition‘dı. Modun yapımcısı Sir Reaperrz Custard, bugün karşımıza The Witcher 3 Enhanced Edition V3.30 ile çıktı.

The Witcher 3 Enhanced Edition V3.30 oyun komple değişiyor!

Oyunun mekaniklerini ve sistemlerini neredeyse baştan aşağıya değiştiren Enhanced Edition V3.30 modu, çok daha derin ve kendine bağlayıcı bir oynanış sunuyor. Oyunun eğlence dozunu düşürerek daha gerçekçi bir oyun deneyimi sunan bu mod, oyuna yeni özellikler de ekliyor.

The Witcher dizisi yayın tarihi belli oldu

Oyuna eklenen yeni özelliklerin yanında; karakter statlarını da değiştiriyor. Ayrıca bu mod oyunun kılıç mekaniklerini değiştiriyor, yeni dövüş hareketleri ve Geralt için animasyonlar da ekliyor.

Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.

Ücretsiz olarak sunulan Enhanced Edition V3.30 modunu buradan indirebilirsiniz. 56 MB büyüklüğündeki bu modun sadece Windows platformunda çalıştığını belirtelim. Eğer The Witcher 3 deneyiminize yeni bir tad eklemek istiyorsanız, bu modu mutlaka denemelisiniz.