CD Projekt, başka bir The Witcher oyunu yapabilir

CD Projekt başka bir The Witcher oyunu yapabilir

The Witcher 3 ile sevilen RPG serisi sonlanmıştı. Ancak seri için yeni bir oyun her zaman isteniyordu. Bu isteğe bugüne kadar olumsuz yaklaşan CD Projekt, başka bir The Witcher oyunu yapabilir.

The Witcher serisi, son yılların en çok sevilen RPG serilerinin başında geliyor. Serinin son oyunu konumundaki The Witcher 3, hâlâ oynanmaya devam ediyor. Ancak The Witcher 3‘ün çıkmasıyla bu seriye bitti gözüyle bakılıyordu. Zira seri üçleme olarak geliştirilmişti. Geliştiriciye bu konuda sorular sorulduğunda yeni bir The Witcher oyunu gelmeyeceği cevabı alınıyordu. Ancak son bir gelişme gösterdi ki; CD Projekt, başka bir The Witcher oyunu yapabilir.

Stüdyonun yeni bir The Witcher yapmama fikri biraz değişmiş olabilir. Bu kanı böyle oluştu. CD Projekt yönetim toplantısındaki soru cevap kısmında stüdyoya yine aynı soru soruldu. “The Witcher 4 gelebilir mi?” Yöneticilerden biri buna “The Witcher, üçleme olarak tasarlandı. Üçlemenin dördüncü bir oyunu olamaz değil mi?” diyerek hafif burnu havada bir cevap verdi.

Yönetici sözlerine şöyle devam etti: Biz bu dünyayı çok seviyoruz. Yaşamımızdan 15 yılımızı ve çok paramızı harcadık. Başka bir The Witcher oyunu yapmayı düşünebiliriz.

Ancak bu karar, oyuna gelecek talebe bağlı. Eğer firma yeni oyundan para kazanabileceğini düşünürse seriyi bir şekilde genişletebilir. Üçlemedeki olayların öncesini konu alan ya da yepyeni karakterlerin olduğu bir oyun yapabilir. Oyun severler de yeni bir The Witcher gelmesini mutlaka isteyecektir diye düşünüyoruz.

BlackBerry KEYOne, Mayıs’a ertelendi