Yüzüklerin Efendisi Animesinden İlk Fragman Yayınlandı

the war of the rohirrim

Bu yıl sinemaseverlerle buluşacak olan Yüzüklerin Efendisi animesi The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim’den ilk fragman yayınlandı.

Son dönemde daha çok Amazon Prime Video’da yayınlanan dizisiyle gündeme gelen Yüzüklerin Efendisi serisi, çok yakında yeni bir filme daha kavuşacak. Ancak orijinal üçleme ve Hobbit üçlemesinin aksine bu yeni film bir anime olacak. Aralık ayında sinemaseverlerle buluşacak olan bu Yüzüklerin Efendisi animesinin merkezinde ise Rohirrim, yani Rohan halkı olacak.

13 Aralık’ta gösterime girecek olan Yüzüklerin Efendisi animesinin vizyon tarihinin yaklaşmasıyla birlikte filmden ilk fragman da yayınlandı. Orijinal üçlemeden görüntülerle açılan bu fragman, hem hikayeye dair hem de animenin görsel stiline dair daha net bir fikre sahip olmamızı sağlıyor.

Yüzüklerin Efendisi animesi

The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, orijinal üçlemenin yüzlerce yıl öncesinde geçiyor. J.R.R. Tolkien’ın notlarında yer alan bir hikayeden uyarlanan film, Rohirrim’in kendisinden çok daha büyük bir orduya karşı direnmesini anlatıyor. Orijinal üçlemeden aşina olduğumuz Helm’s Deep adlı kale de bu hikayede önemli bir rol oynuyor. Zaten Helm’s Deep’a adını veren Helm Hammerhand de bu hikayenin ana karakterlerinden biri. Ancak yayınlanan bu fragman, Helm Hammerhand’ın bu filmin ana kahramanı olmayacağını gösteriyor. Filmdeki ana kahramanımız Helm’in kızı Hera olacak. Filmde Hera’yı Gaia Wise, Helm’i ise Brian Cox seslendiriyor.

Oppo Find X8 İlk Kez Görüldü