Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri için ilk fragman geldi

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri için ilk fragman geldi

Amazon, iddialı Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri  serisinin ilk fragmanını yayınladı. İşte tüm detaylar.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri için yayınlanan 60 saniyelik tanıtım,  bize bazı ana karakterleri gösterdiği gibi, potansiyel aksiyon ve görsel efektlere ilk bakışı da veriyor.

Yılların klasikleri arasında yer alan Yüzüklerin Efendisi filmlerinin dizi serisi olan yapım hakkında bilgiler çıkmaya başladı. Dizi, Yüzüklerin Efendisi olaylarından binlerce yıl önce, Orta Dünya’nın İkinci Çağında geçiyor. Sauron’un hikayesi ve güç yüzüklerinin dövülmesi gibi önemli olayları detaylandıran J.R.R.Tolkien’in Silmarilion’undan esinlenecek.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri için ilk fragman geldi

Yeni teaser kısaca Elrond (Robert Aramayo), Arondir (Ismael Cruz Cordova) ve Galadriel (Morfydd Clark) dahil olmak üzere birkaç ana karakteri gösteriyor. Diğer yıldızlar arasında Benjamin Walker, Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Ismael Cruz Córdova, Joseph Mawle, Sara Zwangobani ve Megan Richards yer alıyor.

The Hollywood Reporter’a göre Amazon, dizinin haklarına harcadığı paradan daha fazlasını yapıma harcadı. Şirket gelen raporlara göre sadece ilk sezonda 465 milyon dolar yatırmış. Fragmandan tüm bu paranın hakkının verilip verilmediğini görmek zor. Merakla beklenen dizi 2 Eylül 2022’de Amazon Prime Video’ya yayınlanacak. Dizi şimdiden ikinci sezon için onay aldı. Yüzüklerin Efendisi’nin hali hazırda dünya çapında milyonlarca hayranı olduğu için dizinin beklentileri aşması biraz zor olabilir. Ancak kesin olarak görmek için beklememiz gerekecek.

Ferrari otomobiller akıllanmaya başlayacak: Teknoloji ve tasarımın birleşmesi