Amazon Prime Gaming, İki Yüzüklerin Efendisi Oyununu Ücretsiz Veriyor

shadow of war 1

Amazon Prime Gaming, Güç Yüzükleri dizisinin 2. sezonuyla ekranlara dönüşünü kutlamak için oyunseverlere iki Yüzüklerin Efendisi oyununu ücretsiz veriyor.

Tüm Amazon Prime üyelerinin erişimine açık olan Amazon Prime Gaming, Steam ya da Epic Games kadar popüler olmasa da zaman zaman oyunseverleri heyecanlandıracak hamleler yapıyor. Her ay oyunseverlere çeşitli ayrıcalıklar sunan Prime Gaming, zaman zaman dikkat çekici oyunları ya da oyun içi içerikleri ücretsiz yapabiliyor.

Son dönemde ücretsiz oyunları konusunda çıtayı yükselten Amazon Prime Gaming, bu ay 22 oyunu ücretsiz hale getirdi. Üstelik bu oyunların arasında Deus Ex: Mankind Divided, Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition ve Grime gibi dikkat çekici yapımlar da vardı. Ancak Amazon’un oyunseverler için sürprizleri henüz bitmiş değil. Prime Gaming şimdi de iki Yüzüklerin Efendisi oyununu ücretsiz veriyor.

Amazon Prime Gaming

Amazon Prime Video’nun büyük bütçeli Yüzüklerin Efendisi dizisi The Lord of the Rings: The Rings of Power, ya da Türkçe adıyla Güç Yüzükleri, yarın 2. sezonuyla ekranlara geri dönecek. Dizinin dönüşünü kutlamak ve mümkün olduğunca geniş bir kitleye duyurmak için elinden geleni yapan Amazon, Prime Gaming’i de devreye soktu. Güç Yüzükleri’nin dönüşü vesilesiyle, platformda iki Yüzüklerin Efendisi oyunu ücretsiz veriliyor.

Bu iki oyun beğeniyle karşılanan Middle-Earth: Shadow of Mordor ve Lego: The Lord of the Rings olacak. Shadow of Mordor’un Game of the Year Edition versiyonu, yani ek içerikleri barındıran nihai versiyonu veriliyor. Bu iki oyun şu anda Amazon Prime Gaming’den ücretsiz bir şekilde alınabiliyor. Ama bu fırsat kısıtlı bir süre devam edecek. Bu yüzden bu oyunları almak için elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

PlayStation 5 Pro Beklenenden Önce Çıkabilir