Samsung’dan The Rings of Power Sürprizi

The Lord of the Rings The Rings of Power

Amazon Prime Video’nun büyük bütçeli Yüzüklerin Efendisi dizisi The Rings of Power, Samsung TV kullanıcıları tarafından ücretsiz izlenebilecek.

Amazon Prime Video’nun bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bütçeli işi olan Yüzüklerin Efendisi dizisi The Rings of Power, önümüzdeki günlerde 2. sezonuyla ekranlara dönecek. Hayal kırıklığı yaratan ilk sezonunun hatalarından derç çıkardığını umduğumuz 2. sezon, 29 Ağustos’ta izleyici ile buluşacak.

Yeni sezonun çıkışı öncesi diziye olan ilgiyi arttırmak için elinden geleni yapan Amazon, bu amaç doğrultusunda Samsung ile güçlerini birleştiren. Amazon ve Samsung arasındaki işbirliği, Samsung TV kullananların The Rings of Power’ın ilk sezonunu ücretsiz olarak izlemesine olanak sağlayacak. Bunun için Amazon Prime Video’ya abone olmaları gerekmeyecek.

the rings of power 2

The Rings of Power’ın ilk sezonu, ilk kez Amazon Prime Video dışında bir platformda gösterilecek. Bu platform ise Samsung TV Plus olacak. Samsung TV Plus kullanıcıları, sınırlı bir süre için ilk sezonu tamamen ücretsiz olarak izleyebilecek.

Samsung TV Plus tamamen ücretsiz bir platform ve 2016’dan sonra çıkan tüm Samsung smart TV’lerde kullanıcılara sunuluyor. Hatta akıllı televizyonların yanı sıra Galaxy telefonlardan ve Samsung’un akıllı buzdolabı gibi diğer cihazlarından da ulaşılabiliyor. Hatta bu platforma internet tarayıcısı üzerinden bile ulaşılabiliyor.

Amazon ve Samsung arasındaki bu ortaklığın The Rings of Power’ı daha fazla izleyiciye ulaştırıp ulaştırmayacağını bekleyip göreceğiz. Ancak Amazon adına yaratıcı bir strateji olduğu kesin.

PlayStation Plus’a Ağustos Ayında Gelecekler-Gidecekler Açıklandı