Batman evreninde geçen The Penguin’den ilk fragman geldi

The Penguin

Geçtiğimiz yıl çıkan The Batman filmiyle aynı evrende geçen The Penguin dizisinden ilk fragman geldi. Dizi, Penguen’in Gotham’ın yeraltı dünyasındaki yükselişini anlatacak.

Geçtiğimiz yıl izleyicilerle buluşan The Batman filmi, son yıllarda çıkan en başarılı DC filmlerinden biri oldu. Hem eleştirmenlerin hem de izleyicilerin beğenisini kazanan film, gişede de iyi bir performans sergileyerek bu başarısını taçlandırdı. The Batman’in bu başarısını, sadece devam filmlerinin değil, bu evrende geçen yan hikayelerin de önünü açtı. İşte bu yan hikayelerin ilk olacak The Penguin dizisi, yakında Max platformunda (eski adıyla HBO Max) izleyici ile buluşacak.

Bugün bir etkinlik düzenleyerek HBO Max ile Discovery+’ın birleşiminden oluşacak Max platformunu tanıtan Warner Bros., bu etkinlikte The Penguin dizisini de tanıttı ve heyecanla beklenen diziden ilk fragmanı yayınladı. Yayınlanan bu ilk fragman, The Batman’in tonunu koruyan bir dizinin izleyicileri beklediğini gösteriyor.

the penguin 2

Dizi, adından da anlaşılacağı üzere Batman çizgi romanlarının meşhur kötü adamlarından Penguen’e odaklanıyor. The Batman filminde bu karaktere hayat veren ünlü oyuncu Colin Farrell, Penguin dizisinin de başrolünde yer alıyor. The Batman filminin sonunda Gotham’ı yöneten suç baronu Carmine Falcone’un ölmesi, Gotham’da bir güç boşluğu yaratıyor. Penguin de bu boşluktan faydalanıp Gotham suç dünyasının başına geçmek için hamlesini yapıyor. The Batman filminin arkasındaki ekip tarafından hazırlanan dizi, Penguin’in Gotham’ın yer altı dünyasındaki yükselişini ekrana taşıyacak.

Dizinin yayın tarihi hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak dizinin prodüksiyonuna kısa süre önce başlandığı göz önüne alınırsa, diziyi en erken 2024’te görebileceğimizi söyleyebiliriz.

Elon Musk, yapay zeka projesi için 10 bin GPU aldı