John Wick dizisinden yeni fragman yayınlandı

John Wick dizisi The Continental

John Wick dizisi The Continental’dan yeni bir fragman daha yayınlandı. Heyecanla beklenen dizi, 22 Eylül’de izleyici ile buluşacak.

Keanu Reeves’in başrolünü üstlendiği John Wick serisi, gişede yakaladığı başarı sayesinde son yılların en başarılı aksiyon serilerinden birine dönüşürken; yeni bir franchise’ın da temellerini atmış oldu. Geçtiğimiz aylarda vizyona giren John Wick: Chapter 4 ile bir yandan ana seri devam ettirilirken, bir yandan da bu evrende geçen yan işlere imza atılıyor. Bildiğiniz gibi John Wick ile aynı evrende geçen Ballerina adlı bir spin-off filmi çekiliyor.

Ancak John Wick serisi Ballerina ile sinemalara geri dönmeden önce televizyon tarafına uğrayacak ve bu evrende geçen ilk dizi olan The Continental’ı izleyicilerle buluşturacak. Peacock adlı dijital platformda yayınlanacak olan John Wick dizisi için heyecanlı bekleyişimiz sürerken, diziden yeni bir fragman daha yayınlandı.

the continental 1

The Continental, izleyicileri 1970’li yılların New York’una götürüyor. The Continental, adından da anlayabileceğiniz üzere, John Wick filmlerinde suikastçıların buluşma noktası olarak hizmet veren Continental Oteli’ne odaklanıyor. Serinin ana karakteri ise Winston Scott olacak. Film serisinde usta oyuncu Ian McShane’in hayat verdiği Winston karakterinin gençliğini Colin Woodell canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda ünlü oyuncu Mel Gibson gibi önemli isimler de yer alıyor.

John Wick filmlerinin yaratıcıları tarafından geliştirilen dizide genç Winston’ın suikastçılar arasında yükselerek Continental Oteli’nin başına nasıl geçtiği anlatılıyor. John Wick serisinin merak uyandıran mitolojisini daha da derinleştirecek olan John Wick dizisi, 22 Eylül’de başlayacak ve toplamda üç bölüm sürecek.

Diablo 4 popülerliğini çabuk kaybetti