John Wick dizisinden beklenen fragman geldi

John Wick dizisi The Continental

Bu yıl izleyici ile buluşacak John Wick dizisi The Continental’dan ilk fragman geldi. Dizi, suikastçılara ev sahipliği yapan Continental Oteli’nin geçmişine ışık tutacak.

Keanu Reeves’in başrolünü üstlendiği John Wick serisi, gişede yakaladığı başarı sayesinde son yılların en başarılı aksiyon serilerinden birine dönüşürken; yeni bir franchise’ın da temellerini attı. Kısa süre önce vizyona giren John Wick: Chapter 4 ile bir yandan ana seri devam ettirilirken, bir yandan da bu evrende geçen yan işlere imza atılıyor. Bildiğiniz gibi John Wick ile aynı evrende geçen Ballerina filmi önümüzdeki yıl sinemaseverlerle buluşacak.

Bu da yetmezmiş gibi bu iki film arasındaki boşlukta bir de John Wick dizisi izleyici ile buluşacak. Uzun süredir hazırlık aşamasında olan John Wick dizisi The Continental, nihayet bu sonbaharda izleyici karşısına çıkacak. Peacock platformunda yayınlanacak olan bu mini dizi için meraklı bekleyişimiz sürerken, diziden ilk fragman yayınlandı.

the continental 1

The Continental, izleyicileri 1970’li yılların New York’una götürüyor. The Continental, adından da anlayabileceğiniz üzere, John Wick filmlerinde suikastçıların buluşma noktası olarak hizmet veren Continental Oteli’ne odaklanıyor. Serinin ana karakteri ise Winston Scott olacak. John Wick filmlerinde usta oyuncu Ian McShane’in hayat verdiği Winston karakterinin gençliğini Colin Woodell canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda Colin Woodell’a yıldız oyuncu Mel Gibson eşlik ediyor.

John Wick filmlerinin yaratıcıları tarafından geliştirilen dizide genç Winston’ın suikastçılar arasında yükselerek Continental Oteli’nin başına nasıl geçtiği anlatılıyor. John Wick serisinin merak uyandıran mitolojisini daha da derinleştirecek olan diziden yayınlanan fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Microsoft, Rusya yüzünden ceza yedi