The Boys’un yan dizisi Gen V’den beklenen fragman geldi

the boys

Amazon’un sevilen dizisi The Boys ile aynı evrende geçen ve süper güçlere sahip gençler odaklanan Gen V dizisinden ilk fragman yayınlandı.

Son yıllarda özellikle Marvel Sinematik Evreni’nin yakaladığı başarı sayesinde hiç olmadığı kadar popüler hale gelen süper kahraman hikayelerine oldukça karanlık ve şiddet dozu yüksek bir yorum getiren The Boys, yayınlandığı ilk günden beri en çok konuşulan diziler arasında yer alıyor. Süper kahramanların karanlık yönünü gözler önüne seren dizi, Amazon’un bugüne kadarki en başarılı dizisi olmanın yanı sıra son yılların da en popüler dizilerinden biri olma özelliğini taşıyor.

The Boys’un yakaladığı büyük başarı, sevilen dizi etrafında koca bir franchise kurulmasına sebep olmuş durumda. Animasyon dizisinden oyun dünyasına kadar pek çok farklı alanda karşımıza çıkmaya başlayan The Boys, yeni bir spin-off dizisi, yani bu evrende geçen bir yan dizi de doğurdu. Gen V adını taşıyan bu yeni dizi, çok yakında Amazon Prime Video’da izleyici ile buluşacak.

Gen V

Yozlaşmış süper kahramanların kafalarına eseni yaparak pek çok sayıda sivilin ölümüne sebep olduğu The Boys evreninde geçen Gen V dizisi, süper güçlere sahip genç karakterleri odağına alıyor. Dizi, geleceğin süper kahramanları olmaya aday olan, süper güçlere sahip gençlerin eğitildiği Godolkin Üniversitesi’nde geçiyor ve burada eğitim gören gençlerin yaşadıkları olayları anlatıyor. The Boys’ta olduğu gibi yan dizisinde de bolca şiddet ve vahşet bizleri bekliyor gibi görünüyor.

Gen V, 29 Eylül’de Amazon Prime Video’da izleyici ile buluşacak. 29 Eylül’de ilk üç bölümü birden yayınlanacak olan dizinin geri kalan bölümleri ise haftalık olarak yayınlanacak.

Apple kendi ChatGPT’sini kullanmaya başladı