The Marvels filminden yeni fragman geldi

The Marvels

Captain Marvel karakterine odaklanan ikinci film olan The Marvels filminden yeni bir fragman daha yayınlandı. Film, 10 Kasım’da vizyona girecek.

Avengers: Endgame sonrası çıkan Marvel filmleri eskisi kadar ilgi görmüyor olsa da Marvel sinematik evreni hız kesmeden yoluna devam ediyor. Son olarak Guardians of the Galaxy Vol. 3’yi sinemaseverlerle buluşturan Marvel, bu yıl bitmeden filmlerine bir yenisini daha ekleyecek. Marvel’ın sevilen kahramanları arasında yer alan Captain Marvel’ın ikinci filmi olan The Marvels, 10 Kasım’da sinemaseverlerle buluşacak. Vizyon tarihi yaklaşan yeni Captain Marvel filmi için tanıtım çalışmalarına başlayan Disney, filmden yeni bir fragman daha yayınladı.

The Marvels filminde, Marvel Sinematik Evreni’nin Captain Marvel’ı olan Carol Danvers (Brie Larson)’ın yanı sıra Disney+’ta kendi dizisi olan Ms. Marvel ve çizgi romanlarda Captain Marvel olarak yer alan bir diğer karakter olan Monica Rambeau da önemli bir rol oynayacak.

the marvels 2

The Marvels’tan şu ana kadar yayınlanan fragmanlar, bu üç kahramanın yollarının nasıl kesiştiğini gözler önüne seriyor. Carol Denvers, Kamala Khan ve Monica Rambeau’nun gücünün kaynağı olan kozmik güçte ortaya çıkan bir aksaklık, üç karakterin güçlerini kullandığında birbirleriyle yer değiştirmesine sebep oluyor. Bu da üç karakterin hayatlarının iç içe geçmesine sebep oluyor. İlk Captain Marvel filminde de önemli bir rol oynayan Nick Fury karakterinin bu filmde de yer alacağı görülüyor.

Realme GT5 piyasaya sürüldü