Captain Marvel için ilk fragman yayınlandı

captain marvel

Marvel sinematik evreninin merakla beklenen 21. filmi Captain Marvel için ilk tanıtım videosu nihayet yayınlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Yaklaşık olarak 10 sene önce filizlenmeye başlayan Marvel sinematik evreni, kısa sürede 20 filmlik dev bir serüvene dönüştü. Bu yıl vizyona giren Avengers Infinity War filmi ile evrendeki dengeler tamamen değişti.

Marvel filmlerine hakim olanların da bileceği üzere, önümüzdeki yıl vizoyna girecek olan Infinity War’ın devam filminde, kilit karakter şimdiye kadar ortalarda hiç görünmeyen Captain Marvel olacak.

Marvel evreninde kartlar yeniden dağıtılıyor

Brie Larson’ın Carol Denvers yani nam-ı diğer Captain Marvel’a hayat vereceği film 8 Mart’ta vizyona girecek. Film Carol Denvers’ın hikayesine odaklanacak ve 90’lı yıllarda geçecek. Uzun bir süredir Marvel filmlerinde görünmeyen Samuel L. Jackson’ın bir kez daha Nick Fury karakterine geri döneceği yapım, evrendeki yeni neslin de öncüsü olacak.

Muhtemelen önümüzdeki yıllarda şekillenecek olan yeni Marvel evreninin öncüsü de Captain Marvel olacak.

Film için yayınlanan ilk tanıtım videosu, aksiyon dozajının düşük olması nedeniyle beklentilerin biraz altında kaldı. Fakat bu filmin önümüzdeki yıl yayınlanacak olan yeni Avengers filmi için önemi büyük. Dolayısıyla gişe anlamında beklentileri fazlasıyla karşılayacaktır.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Filmin kadrosunda Gemma Chan, Lee Pace, Annette Bening ve Ben Mendelsohn gibi isimler de bulunuyor. Ayrıca Jude Law da Mar-Vell karakteriyle karşımıza çıkacak.