Captain America 4 Fragmanı Yayınlandı

Captain America 4

Şubat ayında sinemaseverlerle buluşacak olan Captain America 4’ten ilk fragman yayınlandı. Captain America rolünü Sam Wilson devralıyor.

Marvel’ın en sevilen kahramanlarından olan Captain America, yıllar sonra yeni bir filmle beyaz perdeye geri dönüyor. Ancak bu kez Kaptan bildiğimiz Kaptan olmayacak. Bildiğiniz gibi Avengers: Endgame’in sonunda Steve Rogers (Chris Evans) arkadaşlarına veda etmiş ve kendi zamanına geri dönerek yaşamının geri kalanını sevdiği kadınla geçirmeyi seçmişti. Bu yüzden Marvel Sinematik Evreni’nin Kaptan Amerika’sı artık Steve Rogers değil. Onun kalkanını devrettiği arkadaşı Sam Wilson (Anthony Mackie).

The Falcon & The Winter Soldier dizisinde Captain America rolünü devralmasını izlediğimiz Sam Wilson, önümüzdeki yıl vizyona girecek Captain America 4 ile birlikte ilk kez bir filmde bu rolde karşımıza çıkacak. Zira kendisi daha önce Falcon karakteriyle Avengers’ta yer alıyordu.

captain america 4 4

Captain America 4, ya da tam adıyla Captain America: Brave New World’ün Captain America: Winter Soldier filmiyle benzer bir tonda olacağı söyleniyor. Bu da filmin politik gerilim türünde olacağı anlamına geliyor ki zaten yayınlanan ilk fragman da bizi tam da böyle bir filmin beklediğini gösteriyor.

Daha önce Captain America: Civil War ve The Incredible Hulk gibi filmlerde gördüğümüz General Thunderbolt Ross, bu kez Amerikan Başkanı olarak karşımıza çıkacak. Captain America’yı Amerikan ordusuna dahil etmek isteyen Ross, Sam Wilson’dan orduya katılmasını isteyecek. Ancak görünüşe bakılırsa Wilson, etik kaygılar sebebiyle bu isteği geri çevirecek. Bu sırada Başkanlık ofisi içinde bir komplonun açığa çıkması, Wilson ve silah arkadaşlarını global bir maceraya sürükleyecek.

Daha önceki filmlerde Thunderbolt Ross karakterine hayat veren William Hurt 2022 yılında vefat ettiği için bu rolü Harrison Ford devraldı. Usta oyuncunun sadece Brave New World’de değil, Marvel Sinematik Evreni’nin geri kalanında da önemli bir rol üstlenmesi bekleniyor.

iQOO Neo9S Pro+ Piyasaya Sürüldü