Avengers Endgame için yeni fragman yayınlandı

maxresdefault 35

2019’un en çok merak edilen filmlerinden biri olan Avengers Endgame için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Marvel sinematik evreninde yeni bir çağın başlangıcını yapacak olan Avengers Endgame’in vizyona girmesine artık sayılı günler kaldı. Malum geçtiğimiz sene yayınlanan Avengers Infinity War’da Avengers paramparça olmuş ve filmin sonunda da süper kahramanların yarısı toza dönüşmüştü.

Dolayısıyla böylesine ortada biten bir filmin nasıl devam edeceği büyük merak konusu. Evet, Thanos yenilecek ve Infinity War’da ölen pek çok süper kahraman geri dönecek. Peki ama nasıl?

Avengers Endgame için yeni fragman

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde vizyona giren Captain Marvel, yeni Avengers filminde en önemli karakterlerden biri olacak. Belki de bundan sonraki Avengers filmlerinde lider pozisyonunda karşımıza çıkacak olan Captain Marvel’ın ne kadar güçlü olduğunu az çok gördük.

Marvel Avengers Endgame için daha önce bir fragman yayınlamış ve Captain Marvel’ı hiç göstermemişti. Nitekim Captain Marvel’ın vizyona girmesinin akabinde Endgame için yeni bir fragman daha yayınlandı. Dilerseniz yayınlanan fragmana yukarıdan göz atabilirsiniz.

Açıkçası fragman hakkında çok fazla fikir yürütmek doğru olmayacaktır. Lakin Endgame’de Thanos’a karşı kimlerin mücadele edeceğini az çok görüyoruz. Filmle ilgili bir diğer soru işareti ise Iron Man’in kurtarılıp, kurtarılmayacağı. Marvel şimdiye kadar bu konuyla ilgili en ufak bir ipucu bile vermedi. Yine de bekleyip göreceğiz.

Aladdin için yeni tanıtım videosu