The Marvels filminden beklenen fragman geldi

The Marvels

Captain Marvel karakterine odaklanan ikinci film olan The Marvels filminden ilk fragman yayınlandı. Filmde Ms. Marvel ve Nick Fury gibi karakterler de yer alıyor.

Avengers: Endgame sonrası çıkan Marvel filmleri eskisi kadar ilgi görmüyor olsa da Marvel sinematik evreni hız kesmeden yoluna devam ediyor. Son olarak Ant-Man and the Wasp: Quantumania’yı sinemaseverlerle buluşturan Marvel, bu yıl bitmeden filmlerine bir yenisini daha ekleyecek. Marvel’ın sevilen kahramanları arasında yer alan Captain Marvel’ın ikinci filmi The Marvels, kasım ayında vizyona girecek.

Marvel Sinematik Evreni’nin Captain Marvel’ı olan Carol Danvers’ın yanı sıra Disney+’ta kendi dizisi olan Ms. Marvel ve çizgiromanlarda Captain Marvel olarak yer alan bir diğer karakter olan Monica Rambeau da filmde önemli bir rol oynayacak. Bu üç kadın kahramanı bir araya getiren The Marvels filmi için tanıtım çalışmalarına başlayan Marvel, merakla beklenen filmden ilk fragmanı yayınladı.

the marvels 2

The Marvels’tan yayınlanan ilk fragman, bu üç kahramanın yollarının nasıl kesiştiğini gözler önüne seriyor. Carol Denvers, Kamala Khan ve Monica Rambeau’nun gücünün kaynağı olan kozmik güçte ortaya çıkan bir aksaklık, üç karakterin güçlerini kullandığında birbirleriyle yer değiştirmesine sebep oluyor. Bu da üç karakterin hayatlarının iç içe geçmesine sebep oluyor. İlk Captain Marvel filminde de önemli bir rol oynayan Nick Fury karakterinin bu filmde de yer alacağı görülüyor.

Marvel’ın merakla beklenen yeni filmi 10 Kasım’da vizyona girecek. Filmden yayınlanan ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Microsoft, Rusya yüzünden ceza yedi