House of the Dragon 2. sezon çekimlerine başlandı

House of the Dragon 2. sezon

House of the Dragon 2. sezon çekimlerine başlandı. Heyecanla beklenen yeni sezonun 2024’te ekranlara gelmesi bekleniyor.

Game of Thrones ile aynı evrende geçen HBO dizisi House of the Dragon, geçtiğimiz yıl izleyicilerle buluştu ve 2022’nin en başarılı dizilerinden biri oldu. Hem izleyiciler hem de eleştirmenler tarafından beğeniyle karşılanan dizi, geniş bir izleyici kitlesine ulaşarak bu başarısını taçlandırdı. Bu da HBO’nun zaman kaybetmeden diziye 2. sezon onayını vermesini sağladı. House of the Dragon 2. sezon için dizi başladıktan sadece birkaç gün sonra yeşil ışık yakıldı.

House of the Dragon 2. sezon onayını hemen aldı almasına ama dizinin geniş bir prodüksiyon gerektiren yapısı gereği ön hazırlık sürecinin tamamlanıp çekimlerin başlaması epey zaman aldı. Neyse ki bu bekleyiş sonunda tamamlandı ve bugün itibariyle dizi yeniden motor dedi. House of the Dragon’un heyecanla beklenen 2. sezonunun çekimlerine başlandı.

House of the Dragon

Dizinin çekimlerine başlanan 2. sezonu için henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmamış olsa da bugüne kadar yapılan açıklamalar ve içeriden gelen bilgiler, 2024’ün yaz aylarına işaret ediyor. Öte yandan geçtiğimiz günlerde gelen bilgiler, 10 bölümden oluşan ilk sezonun aksine ikinci sezonda sekiz bölüm bulunacağını gösteriyor.

George R.R. Martin’in Targaryen ailesinin tarihini anlattığı Fire & Blood adlı kitabından esinlenen dizi, izleyicileri Game of Thrones’ta anlatılan olayların yüzlerce yıl öncesine götürüyor ve Demir Taht’ta oturan Targaryen ailesi içinde yaşanan taht kavgalarına ve bu kavgaların sebebiyet verdiği iç savaşa odaklanıyor. House of the Dragon 2. sezonda artık bu iç savaş başlamış olacak.

Microsoft, Rusya yüzünden ceza yedi