Captain Marvel Türkiye’de de zirvede

captain marvel 1

Geçtiğimiz hafta sonu vizyona giren yeni MCU filmi Captain Marvel tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de açılışı zirvede gerçekleştirdi. İşte detaylar.

Marvel sinematik evreninin yeni filmi olan Captain Marvel geçtiğimiz hafta sonu vizyona girdi. Avengers End Game’de büyük bir role sahip olan Cpt. Marvel’ın evrene nasıl bir giriş yapacağı büyük merak konusuydu. Ayrıca karakterin End Game ile olan sağlam bağlantısı da sinema severleri salonlara çekmeye yetti.

Normalde Marvel evreninde o kadar da popüler bir karakter olmayan Cpt. Marvel, önümüzdeki ay vizyona girecek olan Avengers End Game’in de verdiği gazla sinema salonlarını doldurdu. Açılış haftasında dünya genelinde zirveye yerleşen Captain Marvel Türkiye’yi de es geçmedi. Film açılış hafta sonunda 402.845 kişi tarafından izlendi ve Organize İşler Sazan Sarmalı’ndan sonraki en iyi açılışa imza attı.

Geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler

Captain Marvel’ın zirvede yer aldığı haftada Öldür Beni Sevgilim 89.604 kişi tarafından izlendi ve toplamda 288.379 izleyiciye ulaştı. Hali hazırda Netflix’te de gösterimde olan Organize İşler Sazan Sarmalı ise 39.665 kişi tarafından izlenerek 3. sıradaki yerini korudu. Film toplamda 3.459.979 seyirci tarafından izlendi. Muhtemelen bu gişe başarısıyla Organize İşler 2, bu yılın en çok izlenen ilk 5 filminden biri olacaktır.

Vizyona yeni giren yapımlardan Kartopu Savaşları 2, 31.299 seyirci ile 4. sırada kendine yer bulurken, 4. hafta sonunu geride bırakan Bir Aşk İki Hayat ise 23.167 kişi tarafından izlendi.

Apple AR gözlükleri 2020’de geliyor