The Flash filmi fragmanıyla heyecanlandırdı

The Flash filmi

Heyecanla beklenen The Flash filminin Super Bowl sırasında yayınlanan ilk fragmanı, sinema severleri heyecanlandırdı. Film, 23 Haziran’da vizyonda!

ABD’de yılın en çok izlenen televizyon yayınlarından biri olan Super Bowl, dün gece gerçekleşti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Super Bowl sırasında heyecanla beklenen pek çok filmin fragmanları yayınlandı. Dün gece yayınlanan bu fragmanlardan biri de uzun süredir beklenen The Flash filminin ilk tam fragmanıydı. Çizgi romanlardaki çok sevilen Flashpoint hikayesini sinemaya uyarlayan filmden yayınlanan fragman, gerek hikayesiyle, gerek Batman ve Supergirl gibi karakterleri barındırmasıyla sinema severleri epey heyecanlandırdı.

the flash 2

Yıllar önce duyurulan film, yapım aşamasında pek çok sorunla karşılaştığı ve defalarda ertelendiği için filme genel olarak şüpheyle yaklaşılıyordu. Hatta bu filmin hiç gösterilmeden rafa kaldırılabileceği konuşuldu. Ancak Flash filmi tüm bunları aşmayı başardı. İçeriden gelen bilgiler, film hem test gösterimlerine katılan izleyiciler hem de DC yönetimi tarafından çok beğenildiğini söylüyordu. Elbette bunun doğru olup olmadığını görmek için filmin çıkışını beklememiz gerekiyor ama dün gece fragman kesinlikle heyecan verici bir filmin yolda olduğunu düşündürüyor.

Zaten fragmanın yayınlanmasının ardından sosyal medyada oluşan heyecan da fragmanın epey beğenildiğini kanıtlar nitelikte. Dün gece Super Bowl sırasında Guardians of the Galaxy Vol. 3’den Fast X’e kadar yüksek profilli pek çok filmin fragmanı yayınlanmış olsa da hiçbiri The Flash filmi kadar büyük etki yaratmadı. #TheFlash hashtagi, fragman yayınlandıktan sonra bile uluslararası trendlerde yer alıyor.

Flash filminin DC Sinematik Evreni için de önemli bir dönüm noktası olması bekleniyor. Kısa süre önce DC Films’in başına getirilen James Gunn ve Peter Safran, bu filmden sonra DC evrenini resetleyeceği için The Flash’ın bu geçişe zemin hazırlayacağı tahmin ediliyor. Ezra Miller, Michael Keaton, Ben Affleck, Sasha Calle, Michael Shannon gibi isimlerin rol aldığı The Flash, 23 Haziran 2023’te vizyona girecek.

EA Sports, Premier Lig ile anlaşmak üzere