Joker 2’nin çekimleri tamamlandı

Joker 2

Heyecanla beklenen Joker 2’nin çekimleri tamamlandı. Filmden paylaşılan ilk resmi görseller, Lady Gaga’nın Harley Quinn’ini gözler önüne serdi.

Son yıllarda izleyiciyle buluşan en iyi çizgi roman uyarlamalarından biri olan Joker, sinemaseverler tarafından beğeniyle karşılandı ve dünya genelinde 1.07 milyar dolar hasılat yaparak tüm zamanların en kârlı filmlerinden birine dönüştü. Hal böyle olunca bir devam filmi çekilmesi de kaçınılmaz oldu. Bir süre önce çekimlerine başlanan bu devam filmi, sinemaseverlerle buluşmaya bir adım daha yaklaştı. Çünkü yönetmen Todd Phillips, kısa süre önce Instagram hesabından paylaşım yaparak Joker 2’nin çekimlerinin tamamlandığını duyurdu. Öte yandan filmden ilk resmi görsellerin paylaşılmasıyla birlikte Lady Gaga’nın hayat verdiği Harley Quinn karakteri de tüm ihtişamıyla gözler önüne serilmiş oldu.

Heyecanla beklenen devam filmi, Joker: Folie a Deux, yani Joker: İki Kişilik Delilik adını taşıyor. Joker 2 hakkında elimizdeki bilgiler oldukça kısıtlı olsa da filmin bir müzikal olabileceği, ya da en azından müzikal bölümler içereceği söyleniyor. DC Sinematik Evreni’nde Margot Robbie tarafından canlandırılan Harley Quinn rolünün bu kez ünlü şarkıcı Lady Gaga’ya emanet edilmesi de bu ihtimali kuvvetlendiriyor.

Öte yandan gerek yayınlanan bu ilk resmi görsel, gerekse daha önce setten gelen görüntüler, Margot Robbie’nin Harley Quinn’inden çok farklı bir Harley Quinn yorumunun bizi beklediğini gösteriyor.

Yayınlanan her yeni görselle sinema severleri biraz daha heyecanlandıran Joker 2, 4 Ekim 2024’te vizyona girecek.

Joker 2

Galaxy S23 satışları S22’yi gölgede bıraktı