Görevimiz Tehlike 7’den beklenen fragman geldi

Görevimiz Tehlike 7

Tom Cruise’ün başrolünü üstlendiği Mission: Impossible serisinin heyecanla beklenen yeni filmi Görevimiz Tehlike 7’den yeni fragman yayınlandı.

Bu yıl sinema severlerle buluşacak en dikkat çekici filmlerden biri de merakla beklenen yeni Görevimiz Tehlike filmi olacak. Yıldız oyuncu Tom Cruise’ün başrolünü üstlendiği Görevimiz Tehlike (Mission: Impossible) serisinin yedinci filmi olan Mission: Impossible – Dead Reckoning: Part One, 12 Temmuz’da vizyona girecek. Özellikle üçüncü filmden sonra çıkan her filmle çıtayı biraz daha yükselten Görevimiz Tehlike serisinin yeni filmi için heyecanlı bekleyişimiz sürerken, filmden beklenen fragman da geldi. Paramount stüdyosu tarafından paylaşılan yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Geçtiğimiz yıl Top Gun: Maverick’in yakaladığı başarı ile birlikte Hollywood’un en büyük yıldızlarından biri olduğunu bir kez daha herkese hatırlatan Tom Cruise, her Mission: Impossible filminde olduğu gibi Görevimiz Tehlike 7’de de birbirinden tehlikeli aksiyonların içine kendisini atmaktan geri durmuyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda yayınlanan kamera arkası videoları, yıldız oyuncunun aksiyon sahneleri için olur olmadık işlere kalkıştığını, hatta bu uğurda bir uçurumdan motosikletle gerçekten atladığını gözler önüne sermişti. Cruise’ün bu cesareti, gerçekçi aksiyon sahneleri olarak sinema severlere dönecek.

Gorevimiz Tehlike 7 1

Görevimiz Tehlike 7’de Tom Cruise’ün yanı sıra Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Simon Pegg ve Henry Czerny gibi serinin önceki filmlerinden hatırladığımız pek çok isim de rollerini tekrarlayacak. Orijinal isminde yer alan Part One ibaresinden de anlaşılacağı üzere iki parçalık bir hikayenin ilk filmi olacak yedinci film, Görevimiz Tehlike serisinin dev finalinin ilk kısmı olacak. Yayınlanan fragman da bu filmle birlikte, bugüne kadar hikayenin ortak bir noktada buluşacağını gösteriyor.

The Last of Us 2. sezon grev yüzünden gecikebilir