Hogwarts Legacy satışları beklenenden iyi gidiyor!

Hogwarts Legacy

Harry Potter hayranları başta olmak üzere milyonlarca oyunseverin merakla beklediği Hogwarts Legacy, serüvenine rekorlar kırarak başladı.

Hogwarts Legacy satışları beklenenden iyi gidiyor! Oyun dünyası yine oldukça hareketli bir dönemden geçiyor. Uzun süredir ha geldi ha gelecek diye adından bahsettiren, 799,00-TL’lik ön sipariş fiyatına rağmen uzun süredir en çok satılanlar listesinin ilk 10’unda bulunan oyun nihayet geçtiğimiz gün itibariyle erken erişime açıldı. Ancak gelen ilk bilgiler bu oyunun erken erişimine yüzbinlerce kişinin akın ettiğini gösteriyor.

Hogwarts Legacy 10 Şubat 2023'e ertelendi

Steam üzerinden gelen ilk verilere göre tam 474.144 kişi Hogwarts Legacy’nin erken erişimine katılarak oyunu denemeye başladı. Tabi bu fırsatı yakalamak için oyunun Deluxe Edition versiyonunun satın alınması gerektiğini de hatırlatalım. Öte yandan bu sayı, erken erişim oyuncuları içerisinde de Hogwarts Legacy’i ikinci sıraya taşıdı.

hogwarts legacy 2

Hogwarts Legacy satışları beklenenden iyi gidiyor!

Daha önce Steam’deki bu ikincilik 472.962 kullanıcıyla Fallout 4’e aitti. İşte uzun süredir oyunseverlerin merakla beklediği Hogwarts Legacy, bu ilginin karşılığını Steam’in erken erişime açılan tek oyunculu yapımlar arasındaki en yüksek katılımcıya sahip 2. Oyun olarak verdi. Tabi acaba birinci olabilir miydi diye düşündüğünüzü duyar gibiyiz. O halde hemen yanıtını verelim: İmkansız.

Hogwarts Legacy

Nitekim bu kategorinin birincisi, anlık oyuncu sayısı 1 milyon kişinin üzerine çıkan Cyberpunk 2077’nin. Ancak gelin görün ki Cyberpunk 2077’de bu muhteşem üstü başlangıca rağmen içerdiği hatalar yüzünden oyuncuları canından bezdirmiş ve uzun bir süre gerileme süreci yaşadıktan sonra gelen düzeltme yamalarıyla durumu ancak toparlayabilmişti.

Huawei P60 Serisi, MWC Barcelona 2023’te tanıtılabilir