DC filmi Blue Beetle’dan beklenen fragman geldi

Blue Beetle

Ağustos ayında sinemaseverlerle buluşacak yeni DC filmi Blue Beetle’dan yeni bir fragman yayınlandı. Film, DC’nin Spider-Man’i olmaya aday.

James Gunn ve Peter Safran öncülüğünde sinematik evreninde yeni bir dönemin temellerini atmaya başlayan DC, bir yandan bu yeni dönem için hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da bir önceki dönemin elde kalan son işlerini izleyicilerle buluşturuyor. Heyecanla beklenen The Flash’ın kısa süre önce sinemaseverlerle buluşmasının ardından DC Sinematik Evreni’nden geriye iki film kaldı: Aquaman 2 ve Blue Beetle. DC, Aquaman 2’yi şimdilik sır perdesi arkasında saklıyor olsa da Blue Beetle için tanıtım çalışmalarına başlamış durumda. Kısa süre önce filmden ilk fragmanı yayınlayan DC, dün yeni bir fragman daha paylaştı. Yayınlanan bu yeni fragmanla birlikte filmin konusu da daha net bir şekilde ortaya serilmiş oldu.

blue beetle 2

DC çizgi romanlarının en eski karakterlerinden biri olmasına rağmen popülarite konusunda Batman ve Flash gibi karakterlerin çok gerisinde olan Blue Beetle, ilk solo filmiyle bu yıl sinemalara konuk olacak. Şu ana kadar yayınlanan fragmanlarına bakılırsa alışık olduğumuz DC filmlerinden ziyade Spider-Man hikayelerine yakın duracak olan film, 18 Ağustos 2023’te dünya genelinde vizyona girecek.

Film, Jaime Reyes adlı Latin Amerikalı bir gencin Scarab olarak bilinen simbiyotik bir teknolojiyle temas etmesinin ardından süper güçlere kavuşmasını konu alacak. Bir anda kendisini kontrol edemediği bir gücün sahibi olarak bulan Jaime, bu güç sebebiyle tehlikeli kişilerin de hedefine girecek. Bu film DC’nin artık kapanan eski dönemine ait olsa da Blue Beetle karakterinin yeni döneme de taşınması gündemde. Karakterin ve filmin akıbetinin ne olacağını ağustos ayında öğreneceğiz gibi duruyor.

Nothing Phone 2 resmen tanıtıldı