Hızlı ve Öfkeli 10’dan ilk fragman geldi

Hızlı ve Öfkeli 10

Dominic Toretto ve ailesi geri dönüyor. Bu yıl sinemaseverlerle buluşacak Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X)’dan yayınlanan ilk fragman, serinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Sadece son yılların değil tüm zamanların en başarılı aksiyon serilerinden biri olan Hızlı ve Öfkeli serisi, merakla beklenen 10. filmiyle sinemalara geri dönüyor. Özellikle beşinci filmiyle birlikte sağlam bir momentum yakalayan ve bu sayede son yıllarda çıkan filmleriyle her seferinde gişede 1 milyar doları zorlayan Hızlı ve Öfkeli (Fast & Furious) serisi, pek beğenilmeye dokuzuncu filmi yüzünden biraz hız kesmişti. Bu yüzden onuncu filmden beklentiler biraz daha düşüktü. Ancak dün filmden ilk fragman yayınlandı ve yayınlanan bu fragmanla birlikte Hızlı ve Öfkeli 10 için heyecan bir anda katlandı. Çünkü filmden yayınlanan ilk fragman, dokuzuncu filmdeki uçuk hikayelerden uzak, serininin orijinal haline daha yakın bir devam filminin yolda olduğunu gösteriyor.

Hizli ve Ofkeli 10 2

Serinin yıldızı Vin Diesel’ın Dominic Toretto rolüyle bir kez daha başrolde yer alacağı Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X), önceki filmlerden tanıdığımız pek çok ismi barındırıyor. Dominic Toretto’nun ailesi olarak nitelendirdiği ekibinin yanı sıra Jason Statham, Charlize Theron, Helen Mirren, John Cena gibi önceki filmlerde yer alan yan karakterler de bu filmde geri dönüyor. Öte yandan onuncu filmle birlikte seriye iki önemli yıldız daha katılıyor: Filmin asıl kötü karakterini canlandıracak olan Jason Momoa (Aquaman, Justice League) ve gizemli bir karaktere hayat veren Brie Larson (Captain Marvel, The Room).

Yukarıda da belirttiğimiz gibi onuncu film, serinin eski filmlerine daha yakın bir hikaye anlatacak ve araba yarışlarını yeniden hikayesine dahil edecek. En azından yayınlanan ilk fragman bunu gösteriyor. Serinin hayranlarını yeniden heyecanlandırmayı başaran fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Türkiye VPN kullanımında patlama yaşadı