Netflix 2023 filmlerini bomba gibi bir videoyla tanıttı

Rebel Moon Netflix

Netflix, 2023’te gelecek filmlerinden görüntüler içeren bomba gibi bir video yayınladı. Tüm bu filmlerin yayın tarihleri de paylaşıldı.

2022 yılı Netflix için finansal olarak oldukça sıkıntılı geçmiş olsa da söz konusu içerikler olduğunda şirketin gayet iyi bir yıl geçirdiğini söyleyebiliriz. Monster: Jeffrey Dahmer Story ve Wednesday gibi iki hit diziyi 2022’de izleyiciler ile buluşturan platform, film tarafında da Glass Onion, Guillermo Del Toro’s Pinocchio, The Adam Project gibi geniş kitlelere ulaşan yapımları yayınladı.

2022’yi içerik bakımından dolu dolu geçiren Netflix, 2023 yılında da hız kesmeyecek gibi duruyor. Bu hafta 16. yılını kutlayan şirket, 2023’te de pek çok dikkat çekici filmi izleyicilerle buluşturacaklarını duyurmak için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. The Killer ve Rebel Moon gibi heyecanla beklenen yapımlardan ilk görüntüleri içeren bu video izleyicileri heyecanlandırdı.

Netflix reklamlı paket

Yayınlanan bu videoda en öne çıkan yapım Rebel Moon oluyor. Ünlü yönetmen Zack Snyder’ın imzasını taşımasıyla merak uyandıran Rebel Moon, Star Wars’a benzetiliyor. Zaten Snyder da Rebel Moon’u ilk başta Star Wars evreninde geçen bir hikaye olarak düşündüğünü söylüyor.

Videoda dikkat çeken bir diğer yapım da David Fincher’ın heyecanla beklenen yeni filmi The Killer. Bildiğiniz gibi Fincher; Fight Club, Se7en, Mindhunter gibi muhteşem işlerle dolu kariyeri ile kendi döneminin en önemli yönetmenleri arasında yer alıyor.

Öte yandan Stranger Things’in yıldızı Millie Bobby Brown’ın başrolünü üstlendiği Damsel, Adam Sandler ve Jennifer Aniston’lı Murder Mystery 2, merakla beklenen Luther filmi, Extraction 2 ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken A Family Affair videoda dikkat çeken diğer yapımlar oluyor. Tüm bunların ve daha fazlasının yayın tarihlerinin de açıklandığı videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

The Last of Us dizisinden büyük başarı