The Curse of La Llorona ilk haftasında zirvede

The Curse of La Llorona

Korku Seansı’nın yapımcısı tarafından izleyicilerin beğenisine sunulan The Curse of La Llorona açılış haftasını zirvede kapadı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Sinema dünyasının kalbinin attığı ABD’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler netlik kazandı. Korku Seansı’nı çeken ekip tarafından izleyicilerin beğenisine sunulan The Curse of La Llorona haftayı zirvede tamamladı.

The Curse of LaLlorona açılış haftasında 26.5 milyon dolarlık hasılatla, geçtiğimiz hafta sonunun en çok izlenen filmi oldu.

Geçen hafta en çok izlenen filmler

The Curse of La Llorona’nın zirvede kapadığı haftada, son iki haftanın birincisi Shazam! ise ikinci sıraya geriledi. Shazam! geçtiğimiz hafta sonunda 17.3 milyon dolarlık hasılata imza attı.

DC’nin yeni süper kahraman uyarlaması, dünya genelinde ise 322.8 milyon dolarlık bir hasılata erişti. Açıkçası bu gişe performansı Shazam! için bir başarı sayılabilir. Fakat bir diğer DC kahramanı Aquaman’in 1 milyar doları aşan performansını göz önüne aldığımızda, Shazam!’ın başarısı çok sönük kalıyor.

Öte yandan vizyona yeni giren filmlerden bir diğeri olan Breakthrough, 11.1 milyon dolarlık hasılatıyla haftayı 3. sırada kapatırken, Captain Marvel ise 9.1 milyon dolarla 4. sırada yer aldı.

Avengers Endgame öncesindeki son Marvel filmi olan Captain Marvel toplamda 1.089 milyar dolarlık hasılata imza attı.

ABD’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler listesinin son sırasında ise 8.4 milyon dolarlık hasılatıyla Little bulunuyor.

Avengers Infinity War’da kimler öldü, kimler hala yaşıyor?