Hababam Sınıfı Yeniden gişedeki liderliğini sürdürdü

hababam sınıfı yeniden 1

Hababam Sınıfı Yeniden, 3. hafta sonunda da gişedeki liderliğini devam ettirdi. Doğa Can Anafarta’nın yönetmen koltuğunda oturduğu yapım 2 hafta üst üste en çok izlenen film oldu.

Kadrosunda Altan Erkekli, Toygan Avanoplu, Hande Katipoğlu ve Sadi Celil Cengiz gibi isimleri barındıran Hababam Sınıfı Yeniden, 3. hafta sonunda da zirveyi kimselere kaptırmadı.

Doğa Can Anafarta’nın yönetmen koltuğunda oturduğu yapım 47.748 kişiyi sinema salonlarına çekti ve haftanın en çok izlenen filmi olmayı başarı. Film toplamda 234.688 izleyiciye ulaştı. Geçtiğimiz yıllarda yapılan Hababam Sınıfı uyarlamalarına baktığımızda bu izleyici sayısının hayli sönük kaldığını görüyoruz.

Geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler

Box Office Türkiye’de yer alan bilgilere göre Hababam Sınıfı Yeniden’in zirvede yer aldığı haftada vizyona yeni giren filmlerden Lanetli Gözyaşları 34.448 izleyici ile 2. sırada kendisine yer buldu.

Listenin 3. sırasında ise DC sinematik evreninin yeni üyesi Shazam! yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu 31.368 seyirci tarafından izlenen Shazam! toplamda 264.612 seyirciye ulaştı. Diğer DC filmleriyle karşılaştırıldığında Shazam!’ın hayli sönük bir gişe hasılatına sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Vizyona yeni giren yapımlardan bir diğeri olan Kuklalı Köşk açılış haftasında 27.846 izleyici tarafından seyredildi. Yaklaşık olarak 3 haftadır vizyonda olan Hayvan Mezarlığı ise 27.527 kişiyi sinema salonlarına çekmeyi başardı. Film toplamda 204.677 kişi tarafından izlendi.

Game of Thrones 8. sezon 3. bölüm fragmanı