Hababam Sınıfı Yeniden haftayı zirvede tamamladı

hababam sınıfı yeniden

Geçtiğimiz hafta ülkemizde en çok izlenen filmler netlik kazandı. Hababam Sınıfı Yeniden ikinci haftasında ilk sıraya yükseldi. İşte konu hakkındaki detaylar.

Geçtiğimiz hafta sonu, sinema salonlarına en çok izleyici çeken filmler listesi açıklandı. Box Office Türkiye tarafından yayınlanan verilere göre, Hababam Sınıfı Yeniden, 2. haftasında zirveye yerleşti.

Rıfat Ilgaz’ın ölümsüz eserinden beyaz perdeye uyarlanan yapım, ilk hafta sonunda Shazam! 6 Güç’ün ardından ikinci sırada kendisine yer bulabilmişti.

Hababam Sınıfı Yeniden 2. hafta  sonunda 52.374 kişi tarafından izlenerek ilk sıraya yerleşti. Film toplamda 159.273 izleyiciye ulaşmış oldu. Muhtemelen Hababam Sınıfı Yeniden, şimdiye kadar çekilmiş olan Hababam Sınıfı filmleri içerisinde en düşük gişeye sahip film olacaktır.

Geçtiğimiz hafta Türkiye’de en çok izlenen filmler

Hababam Sınıfı Yeniden’in zirveye yerleştiği haftada Shazam 6 Güç 51.079 izleyiciyle 2. sırada kendisine yer buldu. DC’nin aykırı süper kahramanı toplamda 208.573 izleyiciyi sinema salonlarına çekmeyi başardı.

Vizyona yeni giren filmlerden biri olan Hellboy, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de beklentilerin altında bir gişe açılışına imza attı. Yeniden çevrim Hellboy filmi açılış haftasında 47.956 kişi tarafından izlendi.

Vizyondaki 2. haftasını geride bırakan Hayvan Mezarlığı 46.159 kişi tarafından izlenirken, vizyona yeni giren filmlerden biri diğeri olan Büyük Macera ise 34.015 seyirci tarafından izlendi.

Rusya Facebook ve Twitter erişimini engelleyebilir