Shazam! 6 Güç Türkiye’de de zirvede

shazam 1

Geçtiğimiz hafta ülkemizde en çok izlenen filmler netlik kazandı. Buna göre Shazam! dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de açılışı zirvede gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta yerli ve yabancı pek çok film vizyona girdi. Bu filmler arasında en çok gişe hasılatına imza atan isim ise Shazam! oldu. DC evreninin aykırı süper kahramanlarından biri olan Shazam! beyaz perdeye adım attığı ilk filmiyle ilgi odağı olmayı başardı.

Açılış haftasında dünya genelinde en çok izlenen film olan Shazam! Türkiye’de de 109.562 izleyiciyle zirvede yer aldı.

Geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler

Box Office Türkiye tarafından paylaşılan bilgilere göre, Shazam! 6 Güç’ün zirvede yer aldığı haftada, vizyona yeni giren yapımlardan bir diğeri Hababam Sınıfı Yeniden 70.272 izleyiciyle 2. sırada kendine yer bulabildi. Görünen o ki yeni Hababam Sınıfı uyarlaması geçmiş dönemdeki uyarlamalar kadar çok tutmayacak.

Vizyondaki ilk haftasını geride bırakan Hayvan Mezarlığı ise 60.768 kişi tarafından izlendi. Ülkemizde 1 hafta gecikmeli olarak vizyona giren Dumbo ise açılışı 45.523 kişiyle yaptı.

Vizyondaki 4. haftasını geride bırakan Türk İşi Dondurma, geçtiğimiz hafta sonunda 34.657 kişi tarafından izlendi ve en çok izlenen 5 filmden biri olmayı başardı.

Ayla ve Müslüm gibi filmlerle isminden söz ettiren Dijital Yapım Evi imzası taşıyan film, toplamda 511.210 izleyiciye ulaşmış oldu.

Mortal Kombat 11 için yeni karakter duyuruldu