The Boys’un yan dizisi 2. sezon onayını kaptı

Gen V

Amazon’un sevilen dizisi The Boys ile aynı evrende geçen ve süper güçlere sahip gençlere odaklanan Gen V dizisi, başarılı bir ilk sezonun ardından 2. sezon onayını kaptı.

Süper kahraman hikayelerine oldukça karanlık ve şiddet dozu yüksek bir yorum getirmesiyle büyük beğeni kazanan The Boys dizisi, yakaladığı başarı sayesinde yeni bir franchise başlattı. Gitgide büyüyen bu franchise’e kısa süre önce yeni bir dizi daha eklendi. The Boys’un yan dizisi olan Gen V, 29 Eylül’de izleyici ile buluştu. Amazon Prime Video’nun bu yeni Boys dizisi de izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı. Gen V ana dizi kadar büyük bir sansasyon yaratmamış olsa da ilk sezonuyla oldukça başarılı oldu. Genel olarak olumlu yorumlar alan dizi, izlenme rakamlarıyla da bu başarısını taçlandırdı.

Gen V’nin ilk sezonuyla yakaladığı bu başarı, ikinci sezonun da önünü açmış oldu. Nitekim Amazon Prime Video da bugün diziye 2. sezon onayı verdiğini resmi olarak duyurdu.

The Boys spin-off Gen V

Yozlaşmış süper kahramanların kafalarına eseni yaparak pek çok sayıda sivilin ölümüne sebep olduğu The Boys evreninde geçen Gen V dizisi, süper güçlere sahip genç karakterlere odaklanıyor. Dizi, geleceğin süper kahramanları olmaya aday olan, süper güçlere sahip gençlerin eğitildiği Godolkin Üniversitesi’nde geçiyor ve burada eğitim gören gençlerin yaşadıkları olayları anlatıyor. Boys’ta olduğu gibi yan dizisinde de bolca şiddet ve vahşet izleyenleri bekliyor.

iPhone 15 Çin’de beklediği ilgiyi görmedi