Bir The Boys dizisi daha geliyor

The Boys

Bu yıl yayınlanan Gen V’nin yakaladığı büyük başarı, yeni Boys dizilerinin de önünü açtı. The Boys: Mexico adını taşıyan yeni bir yan dizi daha geliyor.

Süper kahraman hikayelerine oldukça karanlık ve şiddet dozu yüksek bir yorum getirmesiyle büyük beğeni kazanan The Boys dizisi, yakaladığı başarı sayesinde yeni bir franchise başlattı. Gitgide büyüyen bu franchise’e kısa süre önce yeni bir dizi daha eklendi. The Boys’un yan dizisi olan Gen V, 29 Eylül’de izleyici ile buluştu. Amazon Prime Video’nun bu yeni Boys dizisi de izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı. Bu yılın en çok izlenen dizilerinden olan Gen V, bu sayede kısa süre önce 2. sezon onayını aldı.

Gen V’nin başarısı sadece 2. sezon onayını getirmekle kalmadı, aynı zamanda Boys evreninde geçen yeni dizilerin de önünü açtı. Boys dizilerinin yakaladığı başarıdan faydalanmak isteyen Amazon Prime Video, bu kez de aynı evrende geçen ama bu kez izleyicileri Meksika’ya götüren yeni bir dizi için hazırlıklara başladı. Henüz ilk aşamalarda olduğu için şimdilik ilk sezon onayı almayan bu yan dizi, Meksika’daki süper güce sahip karakterlere ve onlarla yolları kesişen insanlara odaklanacak.

gael garci

The Boys: Mexico adını taşıyan bu yan diziyi, son olarak DC için Blue Beetle filmine imza atan Gareth Dunnet-Alcocer hazırlıyor. Meksika’nın en ünlü oyuncuları arasında yer alan Diego Luna ve Gael García Bernal da yapımcı sıfatıyla projede yer alacak. İki isim de dizide ufak rollerde karşımıza çıkabilir. Ancak ikisinin de büyük bir rol üstlenmesi beklenmiyor.

Fallout dizisinden beklenen görseller geldi