The Boys 4. sezondan beklenen fragman geldi

The Boys

Heyecanla beklenen The Boys 4. sezondan ilk fragman yayınlandı. Sevilen dizinin yeni sezonu 2024’te Amazon Prime Video’da izleyici ile buluşacak.

Amazon Prime Video’nun bugüne kadar yayınlandığı en başarılı dizisi olan The Boys, yakaladığı bu başarı sayesinde yeni bir franchise başlattı. Bildiğiniz gibi The Boys’un yan dizisi olan Gen V, bu yıl izleyicilerle buluştu ve ana dizi gibi o da beğeniyle karşılandı. Amazon, bir yandan Gen V’nin 2. sezonu için hazırlıklara başlarken, diğer yandan bu evrende geçen bir diğer dizi için daha tuşa bastı. Ancak elbette Amazon bunları yaparken ana diziyi de ihmal etmiyor. The Boys’un heyecanla beklenen 4. sezonu için de hazırlıklar tam gaz sürüyor.

Şu sıralar Brezilya’da düzenlenen CCXP etkinliğinde The Boys dizisi için bir panel düzenleyen Amazon Prime Video, The Boys 4. sezondan merakla beklenen ilk fragmanı yayınladı.

The Boys 4. sezon

Son yıllarda özellikle Marvel Sinematik Evreni’nin yakaladığı başarı sayesinde hiç olmadığı kadar popüler hale gelen süper kahraman hikayelerine oldukça karanlık ve şiddet dozu yüksek bir yorum getiren The Boys, yozlaşmış süper kahramanların kafalarına eseni yaparak pek çok sayıda sivilin ölümüne sebep olduğu bir evrende geçiyor.

The Boys 4. sezondan yayınlanan ilk fragman, yeni sezonda insanlarla süper güçlüler arasındaki savaşın siyaset meydanına taşınacağını gösteriyor. Çünkü bu dünyadaki en azılı kötülerden biri, belki de en kötüsü olan Homelander, süper kahraman rolünün kendisine getirdiği popülariteyi kullanarak ABD başkanlığına adaylığını koyuyor.

Apple Türkiye tüm ürünlere zam yaptı