Hakan: Muhafız üçüncü ve dördüncü sezon onayını aldı!

Hakan: Muhafız

Netflix’in Türkiye için çektiği dizi olan Hakan: Muhafız üçüncü ve dördüncü sezon onayını aldı. İlk sezonu ile büyük beğeni toplayan Hakan: Muhafız’ı üç sezon daha izleyebileceğiz.

Netflix, Türkiye’deki yatırımlarına geçtiğimiz yılın sonlarına doğru bir yenisini eklemiş ve Muhafız dizisi ile karşımıza çıkmıştı. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Mehmet Kurtuluş ve Okan Yalabık‘n yer aldığı dizi, yakaladığı başarıdan sonra ikinci sezon onayını almıştı.

Hakan: Muhafız üçüncü ve dördüncü sezon onayını aldı!

Türkiye’nin ilk süper kahraman dizisi olan Muhafız için bugün sevindirici bir haber geldi. Açıklanan bilgilere göre, Muhafız dizisi üçüncü ve dördüncü sezon onayını Netflix’ten almış. İlk sezonun başarısının ardından böyle bir gelişmenin yaşanacağı zaten belliydi. Peki, Muhafız dizisi sanıldığı kadar iyi mi?

Dizinin görüntü yönetmeni, Türkiye standartlarının üzerinde bir kalite sunuyor. Mekan çekimleri ve mekanların seçimleri oldukça başarılı. Oyunculuk da yine standartların çok çok üzerinde. Ancak dizide eksik olan bir şey var. Karakterlerin geçmişi.

Gizli Netflix kodları ortaya çıktı!

Süper kahraman dizi, film ve çizgi romanlarında; süper kahramanın nelerden fedakarlık yaptığı bu zamana nasıl geldiğine değinilir. Ancak Muhafız’ın ilk sezonunda bunları göremedik.

Hatta süper kahraman öne çıkartılması gerekirken, ölümsüzler daha fazla ilgi çekmişti. Bu sorunların ikinci sezonda çözüleceğini ve karakterlerin altlarının doldurulacağını düşünüyoruz.

Hakan: Muhafız