Süper orta segment Galaxy A54’ün özellikleri ve fiyatı sızdırıldı

Samsung Galaxy A54

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından geliştirilen ve amiral gemisi telefonlara iyi bir alternatif olacağı düşünülen Galaxy A54’ün özellikleri ve muhtemel fiyatı sızdırıldı.

Süper orta segment Galaxy A54’ün özellikleri ve fiyatı sızdırıldı. Güney Koreli teknoloji devi Samsung, şu sıralar Galaxy S23 Ultra modeli ile adından fazlaca bahsettiriyor. 1 Şubat’ta tanıtılan Galaxy S23 serisinin en ilgi çekici modeli olan Galaxy S23 Ultra özellikle arka kamerası ile adından bahsettirirken, Samsung’da hazır rüzgarları yelkenine doldurmuşken orta segment modelini de piyasaya sürebilmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Galaxy A54

Samsung’un üzerinde çalıştığı en önemli orta segment akıllı telefon modellerinden biri olan Galaxy A54’ün teknik özellikleri bir kez daha sızıntılar yoluyla ortaya çıkarken, bu defa teknik donanım sızıntılarına fiyat bilgisi de eşlik etti.

Samsung Galaxy A54

Süper orta segment Galaxy A54’ün özellikleri ve fiyatı sızdırıldı

Galaxy A54’ün özelliklerine baktığımız zaman, bu telefonun ön yüzeyinde bizleri 6,6 inç büyüklüğünde 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran karşılıyor. Gücünü Samsung tarafından üretilen Exynos 1380 yonga setinden alan telefon bu işlemci kümesini ise 6GB / 8GB RAM ve 128GB / 256GB dahili depolama alanı seçenekleriyle destekleyecek.

Galaxy A54

Telefonun arka yüzeyine baktığımız zaman bizleri burada 50MP + 12MP + 5MP’den oluşan üçlü bir kurulum karşılıyor. Ön yüzeyde ise 32MP’lik tek bir lensin bulunduğunu belirtelim. Elektriksel gücünü 5100mAh’lık bataryasından alan telefonun Avrupa satış fiyatının ise 540 Euro olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Onlyfans yayıncısı gelirini açıkladı! Yok artık!