Samsung Galaxy F54’ün özellikleri ortaya çıktı

123 14

Geçtiğimiz haftalarda Samsung Galaxy F54 birkaç kere gündeme gelmişti. Telefonun Nisan sonunda piyasaya sürüleceği iddia edilmişti, fakat böyle bir şey gerçekleşmedi. Son gelişmelere göre Galaxy F54’ün eli kulağında. Bununla birlikte cihazın neredeyse tüm özellikleri de sızdırıldı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Debayan Roy (Gadgetsdata) nickli Twitter kullanıcısının attığı tweet mesajına göre Samsung Galaxy F54, iki ya da üç hafta içinde Hindistan’da piyasaya sürülecek. Kaynak bununla birlikte telefonun özelliklerini de paylaştı.

Samsung Galaxy F54’te 6.7 inç’lik 120 Hz FHD+ AMOLED ekran, Exynos 1380 yonga seti, 25W şarj desteği olan 6000 mAh değerinde pil bulunuyor. Telefonda optik görüntü sabitleme özelliğine sahip 108 MP ana sensör, 8 MP ultra geniş sensör ve 2 MP sensörden oluşan üçlü ana kamera var. Ön kısımda 32 MP selfie kamerası konumlandırılmış. Cihazın yan kısmında parmak izi okuyucuya, hibrit SIM yuvasına, ekranda Gorilla Glass 5 kaplamaya ve Wi-Fi 6 desteğine sahip olması bekleniyor.

Samsung Galaxy F54

Aslında Galaxy F54, adından da anlaşılacağı üzere halihazırda mevcut olan Galaxy A54’e yakın bir model. Fakat aralarında bazı farklılıklar var. Galaxy F54, A54’e göre daha büyük ekrana, tek hoparlöre, yan tarafta bulunan parmak izi tarayıcısına, daha yüksek çözünürlüklü ana sensöre, %20 daha büyük pile ve daha az kaliteli kasaya sahip. Yeni telefonun Galaxy A54’e göre daha ucuz olacağı tahmin ediliyor.

Diğer yandan Samsung’tan Galaxy S23 FE modeli de geliyor. GalaxyClub sitesinin haberine göre Galaxy S23 FE’de 50 MP kamera olacak. Kaynak 50 MP’lik sensörün, Galaxy S22 ve Galaxy S23’te kullanılan sensörle aynı olduğunu vurguluyor. Bununla birlikte Galaxy S23 FE’nin ana kamerasında başka hangi sensörlerin kullanılacağı hakkında bilgi yok. Selfie kamerasının da ne olduğu belli değil. S22’de 10 MP, S23’te ise 12 MP selfie kamerası vardı. S21 FE’de 32 MP’lik ön kamera kullanılmıştı. Samsung Galaxy S23 FE’de de belki 32 MP ön kamera olabilir.

ChatGPT’yi yalan haber yazmak için kullanan adam tutuklandı!